kto w tym roku na italianistykę na UMK?

Temat przeniesiony do archwium.
Salutti!:)Kto w tym roku się dostał i ma zamiar iść na italianistykę na UMK?
Czesc!

A skąd masz pewność, że się dostałaś? Wyniki punktowe to połowa sukcesu..Niestety...Wiem coś o tym...:(

Ja zdawałem na UMK ale niestety się nie dostanę bo zdobyłem tylko 76 punktów a jak zapewne wiesz próg wynosi 89.Myślę, że tu nawet odwołanie nie pomoże.Dlatego chyba nie będę nawet go pisał...Chociaż...W sumie nic nie tracę...

W każdym razie życzę Ci powodzenia! 3mam kciuki!!:)))
no ja sie dostalam i mam zamiar tam zostac o ile sie utrzymam bo to moj drugi kierunekrnpozdrawiam i do zobaczenia w pazdzierniku :)
Dostałem się na italianistykę, miałem 91,4 pkt. Ale zrezygnuję, wolę studiować anglistykę na UG. A szkoda trochę... Już na 3 kierunku zwalniam miejsce ;)
ciekawa jestem kto bedzie rok nizej,pisZcie,piszcie;D
O! :D Ale macie fajnie. Mnie to czeka za rok, ale zastanawiam się własnie czy nie jechac do Włoch na Italianistykę lub Anglistykę.
Opowiadajcie jak tam na tych studiacj na UMK jest, bo kto wie.. :)
A jak tam z Waszymi egzaminamiz j. włoskiego, macie jakies?
Jak wygladała tegoroczna rekrutacja? Ile bylo miejsc i mniej wiecej ile osob startowalo na ten kierunek!?
Baci!
W taki razie Mefcia witaj w klubie:P Ja też za rok wybieram sie na italianistykę, jeszcze nie wiem dokładnie gdzie, chciałabym do Torunia(tam mam najbliżej), ale tam jest chyba duzo chętnych;/ Zastanawiam sie również nad Uniwersytetem Szcecińskim, Liczę na to, iż chętnych nie bedzie dużo, gdyż jest to nowy kierunek na tej uczelni.
Także jeśli byście mieli jakieś info dotyczące rekrutacji, to byłabym niezmiernie wdzięczna:)
Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Inne

»

Pomoc językowa - tłumaczenia