Erasmus - Macerata

Temat przeniesiony do archwium.
cześć mam ogromną prośbę do wszystkich osób które wiedzą coś więcej o Uniwesytecie w Maceracie. Jeżeli ktoś studiuje bądź studiował na tym Uniwersytecie bardzo prosze o wszelkie spostrzeżenia. Czy zajęcia są prowadzone tylko i wyłącznie po angielsku czy też moze można liczyć na angielski? Za wszelkie odpowiedzi z góry serdeczne dzięki.
hej!!!
są przedmioty po ang zależy jaki kierunek studiujesz..ale mozesz wybierac przedmioty z różnych specjalizacji i wydziałow i chodzić na zajecia z 1szym rokiem i z 4 jednocześnie..
podaj maila to przesle Tobie liste przedmiotów do wyboru po angielsku..
pozdrawiam!!!
kasia
dzieki wielkie! mój mail [email]
mozesz mi napisać coś więcej o uczelni, jakieś ogólne wrażenia, ludzie, otoczenie i td? będę bardzo wdzieczna. laura
aha zapomniałam studiuje ekonomie dzięki
ja również (prawdopodobnie) wybieram się do Maceraty :) Czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak mniej więcej wygląda tam semest zimowy?? kiedy się zaczyna, a kiedy kończy??? Z góry dziękuję :)
ja od stycznia wybieram sie na erasmusa do Maceraty, i teraz mam problem w wybraniem przedmiotów, które były by po ang. Podaje mejla i bardzo prosze o kontakt kogos, kto ma o tym jakieś pojęcie: [email] pozdrawiam!:-)
do pimke 20- mam prosbe, rowniez wybieram sie do maceraty, a widzialam , ze pisalas ze masz przedmioty z tamtej uczelnie w j. angielskim, ja studiuje pedagogike i terapie pedagogiczna jesli mozesz to bardzo prosze o kontakt- moj adres- [email] z gory serdecznie dziekuje:)
Hej proszę napisz coś więcej o Maceracie, listę przedmiotów:)dziękuję
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie