kurs EILC w Sienie (ktoś coś wie?)

Temat przeniesiony do archwium.
hej! Mam takie pytanko: złozyłam podanie na kurs językowy w Sienie, dawno juz powinnam dostać odpowiedź, ale do tej pory nic! Nawet na stronce nic nie ma, mimo, że Perugia ogłosiła już wyniki? I oto moja prośba czy ktoś z was może przypadkiem jest w posiadaniu list przyjętych do sieny, lub jakichkiolwiek innych informacji? Byłabym bardzo wdzięczna bo zaczynam sie już denerwować, tym bardziej, ze moja poczta na wp cos ostatnio szwankuje.
ps. na sokratesa jade do Genui od września, wybiera sie też ktoś? Z chęcią nawiążę kontakt :)
Hej,
ja skladałam podanie na ten kurs na sierpień i ponieważ sami nie wysłali mi wyników to napisałam do nich i zapytałam czy są juz wyniki i mi odpisali, że się dostałam, więc może spróbuj do nich napisać na maila: [email] lub na maila osoby, któa się tym zajmuje: [email] a jesli nie to na gronie jest osoba, która ma listę osób, które się dostały na te kursy, więc jesli mi prześlesz swoje imię i nazwisko to mogę jej się zapytac czy się zakawalifikowałaś.
pozdrawiam
bardzo pomogłabyś mi sprawdzając te dane, możesz podać mi meila lub ggto ci prześlę moje imię i nazwisko. też składałam podanie na sierpień więc może pojedziemy razem?
albo wyslij mi te listy prosto na meila, jeśli masz do nich dostęp [email]
Dziekuję bardzo z góry:)
Witam, ja także w tym roku wyjeżdżam na erasmusa do Genui i jeśli bylabyś zainteresowana kontaktem ze mną to proszę o kontakt na GG pod numerem 994673 :)
Pozdrawiam

« 

Szkoły językowe

»

Życie, praca, nauka

Zostaw uwagę