italianistyka wybiera sie ktoś?

Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |
hej składa ktoś papiery na italianistyke?
z tego co sie orientuje to terminy juz minely:| ja sie nieco za pozno obudzilem, chcialem zaczac italianistyke jako drugi kierunek. Sprobuje za rok.
a na jaki uniwerek?
na uam składasz tam papiery?bo ja chce i na razie to czekam na wyniki.myślisz że jest dużo osób na 1 miejsce?
ja na UMK na drugi kierunek.zaraz ide wysłac paipery kurierem bo na pocztę nie mam co liczyc-na polecony czekałam 5 dni a papiery muszą dojść do nich do 23.7
a ja jeszcze nawet nie wiem czy sie dostałam bo na uam nie ma jeszcze wyników.a na umk rudno sie było dostać na włoski?Bo zastanawiam sie ile jest ludzi na miejsce na uam
a ktos idzie moze na uj?
a nie wiecie czy dużo osób idzie na uam?bo ja jeszcze nie mam wyników i sie strasznie stresuje.
pare dni przed egzaminem na forum UMK pojawilo sie ze bylo 164 kandydatow na 45 miejsc.ja zdawałam francuski mialałam 89 pkt na 100 i byłam 40 na liście....
gratuluje ja na swoje wyniki wciaż czekam i mam 73% wiec boje sie że to za mało na uam choć jeszcze 2 lata temu wystarczyłoby spokojnie.
no z roku na rok próg sie podwyższa...ja jak zdawałam na rome 3 lata temu mialam o wiele mniej pkt i bylam w pierwszej 30 tce..
dzieki że mnie pocieszasz.jesteś szczesciara że już masz wynik a na uamie nawet nie wiadomo czy jutro beda.a wg Ciebie tyle procent mi wystarczy?pytam Cie bo jesteś już w końcu troche doświadczona:)
a te 73% to z poziomu rozszerzonego?
tak to jest średnia z roz.polaka,roz.ang pis.i roz ang.ust.(ang bo ja do grupy z wł.od podstaw.
a nie ma jakiegos forum na stronce UAM?
nic nie ma.chyba do nich zadzwonie jutro bo jak sie nie dostane to nie wiem gdzie pójde.Składałam też na rome ale tam pewnie jeszcze trudniej.
i na dodatek maja na uamie jakieś problemy techniczne i w ogóle nie można otworzyć ich strony.
rozumiem,nieciekawa sprawa;//najlepiej bedzie jak do nich zadzwonisz.a rekrutacja na UAM tez jest prowadzona droga internetowa?
jesli sie nie dostaniesz za 1szym naborem zawsze jest jeszzce 2 i 3 nabor a we wrzesniu rekrutacja do kolegium.
a to trzeci nabór też jest?a myślisz że warto pisać odwołania?co powinnam w nim napisać.radze sie bo jak widać jestem strasznie ciemna.
tak droga internetowa na uam
zadzwoniłabym ale mam stracha co mi powie.składałamjeszcze na rome.
hej brakło mi na uam 8 pkt myslicie że wejde z rezerwy?
ja ci moge powiedziec jak jest u nas.od tego roku nie pisze sie juz odwołan chyba ze podejrzewasz że rekrutacja, podliczenie punktów przebiegło nieprawidłowo to wtedy piszesz odwołanie do decyzji komisji rekrutacyjnej.teraz są sztywne terminy dostarczenia papierów i kto nie zdąży w terminie to do widzenia,miejsce się zwalnia i biorą nastepne osoby z listy aż do skutku.
na uam tak samo.musimy po prostu dostarczyć oswiadczenie o podtrzymywaniu chęci studiowania i wtedy wchodzimy z rezerwy.na uam było 2,5 kandydata na miejsce to chyba mam szanse nie?
no u nas wychodzilo ze bylo 4 osoby na miejsce, ale jakby tak policzyc tych co robili tak zwany sztuczny tłok-złozyli papiery na wszelki wypadek i pewnie zrezygnuja jak sie dostana gdzie indziej to pewnie byloby mniej.ja ci radzę na serio zadzwoń do tego ich dziekanatu i wypytaj-kobieta nie zje ciebie przez telefon:))a nie ma sensu sie zadręczać!tydzien po ogłoszeniu wyników 1szego naboru sa wynikki na drugi.
o to szybko czyli za tydzien bym juz wiedziała.jak nie 2 to może bedzie 3.to w sumieu nas te 2,5 to nie tak źle.przez telefon rzeczywiście nie zje:)to wypytam ją czy mam szanse skoro brakło mi to 8 pkt i w ogóle.zależy mi jak cholera bo na razie to do stałam sie tylko na ang.ale do kalisza:(i jeszcz na rome składałam do poznania - tez 2,5 chyba.dzieki za dobre rady:)
to będę 3mać kciuki:)) a czemu u ojca Muchomora w Rydzyk City nie składałaś papierów?;))
trzymaj trzymaj:)bede Ci wdzieczna:)nie składałam w Rydzyk city bo myślałam że bedzie masa kandydatów na miejsce i 73%nie wystarczy!a jednak na uam było na włoski 5 osób na miejsce a u was 4!!!to dużo pewnie masa ludzi przede mna i to oni wejda z rezerwy!!!chociaż na rome mam 2,5 na miejsce możę tam bedzie łatwiej!
szczerze mówiąc to bym ci życzyła bardziej żebyś się dostała na italianistykę a nie na rome na UAM:)))
Temat przeniesiony do archwium.
1-30 z 31
poprzednia |

« 

Inne

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę