studja w perugi

Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna
a powiedz mi czy sie orientujesz gdzie po tym comunicazione internazionale mozna miec prace ? jakie uprawnienia po tym keirunku si ezyskuje
Szczerze mówiąc po samym licencjacie nie bardzo wiem, gdzie pracę da się znaleźć.. To jednak chyba trochę za mało, ale zależy co kogo interesuje. Niby podają enti no-profit, sindacati, associazioni
enti pubblici, ministeri, regioni, province
sedi diplomatiche, ambasciate, istituti di cultura, organismi della Comunità Europea, itp, ale chyba sama wiesz, że same studia to trochę za mało, zwłaszcza trzyletnie. Ogólnie trudno mi powiedzieć coś więcej, oprócz tego co sam Uniwerek wymienia, ale studia są dosyć ogólne i nic konkretnego raczej nie zapewniają.
nie no chodzi mi o cominicazione internazionale ale napewno bym zrobila magisterke i wlasnei chcialam sie dowiedziec co po niej? gdzi epo tych studiach moge szukac pracy
bedziesz sekretarka:-)

ale z czasem i umiejetnosciami uda sie zajsc wyzej
czesc PAulusik!!
tak kojarze i wydaje mi sie, ze Ty studiujesz na uniwerku dla obcokrajowcow w Perugii, prawda?? Wlasnie chce rozpoczac tam studiowac na wydziale communicazione internazionale.. W srode, czyli wlasciwie juz jutro, chce zawiezc papiery i podjac edukacje :P.. Chcicalabym miec z TOba jakis kontakt, bo mam pare pytan.. Pozdrawiam. Najeli
Moi Drodzy! czy ktos z Was zna jakies ciekawe stronki internetowe oprocz www.studenti.it oraz www.easystanza.it gdzie mozna szukac mieszkania? za 2 tyg wyjezdzam do Perugii i do tej pory nic nie znalazlam:(
nie no chodzi mi o cominicazione internazionale ale napewno bym zrobila magisterke i wlasnei chcialam sie dowiedziec co po niej? gdzi epo tych studiach moge szukac pracy
cioccolata amara będzie trudno o pracę we Włoszech bo niedługo Bułgarzy i Rumuni będą bez ograniczeń mogli pracować we Włoszech
occhiona, a co bedziesz robic w perugii?? Zaczynasz moze studia??
jestem rozczarowana.. :(
jesli moge ci radzic, nie szukaj mieszkaniaprzez internet. jesli jedziesz tam na dluzej niz na miesiac to lepiej nie mieszkac w jakiejs dziurze bez okien i placic za to jak za zborze (znalam takie przypadki). najlepiej zatrzymaj sie na 1-2 noce w ostello, idz na uniwerek gdzie znajdziesz multum ogloszen innych stodentow szukajacych wspolokatorow. zawsze lepiej najpierw zobaczyc i wybrac gdzie sie bedzie mieszkac. znalam zbyt wiele osob mieszkajacych tam w tragicznych waronkach. powodzenia
Tak:) za 1,5 tyg jade na wstepne... zlozylam podanie na 2 kierunki- mediazione linguistica applicata (na tym zalezy mi najbardziej) i na lingue. a Ty tez jestes w pg albo wybierasz sie tam na studia?? a jesli chodxzi o mieszkanko to juz znalazlam:) na str adisu sa tez ogloszenia, niektore bardzo ciekawe:)
szukalam tylko ogloszen w necie, stan faktyczny mieszkanka kontrolowala znajoma osoa, ktora jest na miejscu, i ktorej sie wsz interesujace mnie ogloszenia wyczerpaly... w kazdym razie skonczylo sie tak, ze mam juz mieszkanie, ponoc nawet niezle (skontrolowane). dziekuje za wpis i rade!!!
pytaj smiało, chetnie pomogę, mój email [email] pozdrawiam!
hej Najeli! nastapila mala zmiana planow u mnie i chyba tez sie zapisze na cominicaz. internazionale na univ. per stranieri... podasz mi jakies namiary na siebie?? jesli jestes juz w pg to moze sie nawet spotkamy?? to moj mail: [email] pozdrawiam:*
Temat przeniesiony do archwium.
31-44 z 44
| następna

»

Kultura i obyczaje