va utto alla grande-co masz na mysli ze masz duzo kolezanek polek???
kasia-z-milano
26 wrz 2007
nic,BIrba,nic..chicalam sie tylko pochwalic i to wszystko
birba79
26 wrz 2007
ahaaaaaaaaaa-a co u ciebie-dawno sie nie slyszalysmy....a moze ty cos wieszn atemat Delfinariu gdzie organizowana jest delfinoterapia dla dzieci autystycznych
Occhiona
27 wrz 2007
Hej Najeli!!!:) mieszkanko na szczescie juz mam:) a Ty jestes w trakcie szukania?? od jak dawna jestes w pg?
umbryjka
28 wrz 2007
Hej wszystkim. Ja studiuje w Perugii (obecnie 2 rok) na wydziale ekonomii. Fajnie wiedziec ze sa tu tez inni studenci z Polski. Jakby ktos chcial sie ze mna skontaktowac (w sprawie studiow czy czegos innego) to zostawiam moje [gg] i mail: [email]
pozdrawiam
Aga
KasiaCracovia
05 lis 2007
ciao tutti! w styczniu zamierzam rozpocząć kurs języka włoskiego(śr.zaawansowany) w Perugii na Uniwersytecie dla obcokrajowców.Chialabym przyjechać na 3 miesiące, może dłużej...Czy ktoś z Was tam też się wybiera w tym terminie? A może juz jest w Perugii i mógłby mi pomódz w znalezieniu zakwaterowania.Szukam pokoju, najlepiej w mieszkaniu z innymi dziewczynami, max 200 euro miesięcznie.Mój mail to: [email]
KasiaCracovia
06 lis 2007
sorki ale wkradł się błąd w mojej pierwszej wiadomości...."czy mógłby mi ktoś pomóc?" oczywiście:))Ponawiam swoja prośbę tzn. jeśli ktoś z Was jest w Perugii i tam studiuje to chętnie nawiążę z nim kontakt.Ja wyjeżdżam do Perugii w styczniu i mam pewne obawy czy dam sobie radę bo wybieram się sama...
Hej, co prawda nie studiuje w Perugii i w tym wzgledzie nie moge ci pomoc, ale jak juz przyjedziesz to bardzo chetnie sie z toba spotkam. Pozdrawiam z Perugii