Perugia 2007/08

Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 66
Laura4,a moze sie pofatygujesz sprawdzic poczte.
a co tam do mnie naskrobalas.?
Ja slowa dotrzymuje
to bardz mi milo .odczytalas poczte na telef.domowym?
a to troche z drugiej strony centrum.
30 minut metrem.nieprzeginaj to nie koniec swiata.
dziewczyny,zasmiecamy watek i "ostatnie wpisy"
Zgadza się.:-) Może założycie osobny watek, np. pod tytułem "dlaczego mediolańskie Polki są nietowarzyskie"? ;-)
nie skomentuje Kasia szkoda slow
Bardzo by pasowal do niektorych tu obecnych pan.
mediolanskie polki:-) Witaj Dee, koope lat :-D

PS I juz nie zasmiecam wiecej
Laura,ale o co chodzi?Nie znasz sie na zartach??

Malwa,to przez Ciebie..ciagnelas dyskusje i teraz masz,o!
http://www.wloski.ang.pl/forumw.php?IDt=24647

Przenieśta się tam, ale już!;-)

PS. Cześć Malwik!:-)
nie Kasia jest mi tylko przykro nie ma sprawy ty przeciez masz mnostwo kumpel
Zapraszam na Bovise,Polek ci u nas dostatek,mezatki,panienki,rozwodki(to o mnie),a dzieci tez niemalo!!!
O rany Laura czy Ty nie jesteś trochę przewrażliwiona?
Ale Ty tez ciagnelas dyskusje Kasiu:-)

PS. Widzialas jak Dee mnie ladnie nazwala :-P
Jeszcze pol godziny!
z mila checia dolacze do stadka
o Ty niewdzieczna Kasiu z milano:D :P:D
HEJ kasiu-co tam slychac?????dawno mnie nie bylo co....
Birba,co slychac...mam zbyt wiele kolezanek Polek
va utto alla grande-co masz na mysli ze masz duzo kolezanek polek???
va utto alla grande-co masz na mysli ze masz duzo kolezanek polek???
nic,BIrba,nic..chicalam sie tylko pochwalic i to wszystko
ahaaaaaaaaaa-a co u ciebie-dawno sie nie slyszalysmy....a moze ty cos wieszn atemat Delfinariu gdzie organizowana jest delfinoterapia dla dzieci autystycznych
Hej Najeli!!!:) mieszkanko na szczescie juz mam:) a Ty jestes w trakcie szukania?? od jak dawna jestes w pg?
Hej wszystkim. Ja studiuje w Perugii (obecnie 2 rok) na wydziale ekonomii. Fajnie wiedziec ze sa tu tez inni studenci z Polski. Jakby ktos chcial sie ze mna skontaktowac (w sprawie studiow czy czegos innego) to zostawiam moje [gg] i mail: [email]
pozdrawiam
Aga
ciao tutti! w styczniu zamierzam rozpocząć kurs języka włoskiego(śr.zaawansowany) w Perugii na Uniwersytecie dla obcokrajowców.Chialabym przyjechać na 3 miesiące, może dłużej...Czy ktoś z Was tam też się wybiera w tym terminie? A może juz jest w Perugii i mógłby mi pomódz w znalezieniu zakwaterowania.Szukam pokoju, najlepiej w mieszkaniu z innymi dziewczynami, max 200 euro miesięcznie.Mój mail to: [email]
sorki ale wkradł się błąd w mojej pierwszej wiadomości...."czy mógłby mi ktoś pomóc?" oczywiście:))Ponawiam swoja prośbę tzn. jeśli ktoś z Was jest w Perugii i tam studiuje to chętnie nawiążę z nim kontakt.Ja wyjeżdżam do Perugii w styczniu i mam pewne obawy czy dam sobie radę bo wybieram się sama...
Hej, co prawda nie studiuje w Perugii i w tym wzgledzie nie moge ci pomoc, ale jak juz przyjedziesz to bardzo chetnie sie z toba spotkam. Pozdrawiam z Perugii

[email]
Temat przeniesiony do archwium.
31-60 z 66

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia