mieszkanie w Pisie

Temat przeniesiony do archwium.
hejka! jestem na Ersmusie w Pisie, mam jedno pytanie? dlaczego nie mowi sie, jak trudno jest znalezc mieszkanie do wynajecia (czy tez pokoj). To miasteczko jest typowo studenckie i ludzie po prostu robia biznes na studentach albo zadajac nie wiadomo jakich kwot za pokoj, albo tez oferujac skandaliczne warunki. Ja juz jestem tydzien, nie moge nic znalezc (cale szczescie, ze nocuje u kolezanki) moze ktos jeszcze z Erasmusow szuka mieszkania? podwojny pokoj latwiej i taniej mozna wynajac, piszcie, nie zwlekajcie...Ewa
Może dlatego, że mieszkania w mieście studenckim tej wielkości powinno się szukać w czerwcu, a nie we wrześniu?
Ewcia, nie chce Cie zalamywac, ale ja szukalam w pizie dachu nad glowa ponad 3 tygodnie...
cześć. Mam do wynajęcia pokój w Pizie. Czy znasz kogoś kto chciałby wynając od października pokoj? Mieszkają tu Polacy. Dostęp do internetu i telefonu stacjonarnego. Pozdrawiam
[email]
Hej Ewcia. Mam na imie Marta. Bede w Pisie od polowy lutego. Pewnie juz nie zajrzysz na te forum, ale gdybys zajrzala to chcialaby Cie zapytac czy przypadkiem nie ma wolnych miejsc w mieszkaniu gdzie Ty mieszkasz? Dzieki z gory.Moje [gg]