przeniesienie na inny uniwerek

Temat przeniesiony do archwium.
hey! co zrobic zeby przeniesc sie na inny uniwerek? a jezeli wymagana jest srednia 4,0 to ze srednią np.3,9 nie ma juz szans? no i jezeli jest mowa o sreniej to chodzi o srdnia z ocen z calego roku czy z egzaminow? ma moze ktos jakies doswiadczenia zwiazane z przenoszeniem sie? bardzo prosze o odp i dziekuje z gory pzdr.
Mysle, ze najbardziej doswiadczone sa panie z dziekanatu zarowno twojego uniwersytetu jak i tego na ktory chcesz sie przeniesc.
ja mysle ze najwiecej jednak wiedza osoby ktore probowaly sie przeniesc:)
ja zmienilam uniwerek. :) wiec mam doswiadczenie... zarowno w kraju jak i przeniesienie na uniwerek zagraniczny (Kijow), wiec pytaj. a kiedy chcesz sie przeniesc?
ojej wreszcie ktos sie odezwał:) bardzo Ci dziekuje:) jesli mozesz to prosze daj mi maila:) teraz jestem na 1 roku a chce sie przeniesc za rok na 2 rok:) i mam pytanie czy jesli np. wymagaja sredniej 4,0 to chodzi o srednią z egzaminow tak? aha i nie moze byc nizsza np.3,9? dzieki z gory i prosze o maila jesli mozesz:)
Czekam na wiadomość :) mój e-mail: [email] Co do średniej - to zależy od kierunku i uczelni. Napisz cos więcej - co studiujesz i gdzie, ale pamiętaj, że po pierwszym roku najczęściej są dodatkowe warunki do spełnienia. Pozdrawiam cieplutko
dzieki:)na pewno napisze:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Kultura i obyczaje

»

Pomoc językowa - tłumaczenia