Kursy jezykowe w Bolonii ?

Temat przeniesiony do archwium.
Znacie jakies osrodki w Bolonii, ktore oraganizuja kursy jezykowe interesuje mnie angielski dla poczatkujacych i wloski zaawansowany? Wiem ze jest duzo takich szkol, ale ceny tez sa zabojcze..:/ british school ma bardzooo wysokie ceny.. A moze znacie jakies osrodki ktore organizuja bezplatne kursy? Prosze o pomoc.
"Seneca" tel.[tel]Zrobilam z nimi wiele kursow wloski angielski komputer itd. bezplatne dla pracujacych obcokrajowcow nie wiem jaka jest twoja sytuacja.Organizuja dwa razy w roku swietna atmosfera trwaja niestety tylko 30 godzin ale mozna sie przyuczyc , zaczynaja od poczatkujacych itd. do zaawansowanego .Jest tez kurs troche bardziej specjalistyczny za ktory ci placa jak chcesz podam ci mojego e-maila.
a moglabys podac ich stronke internetowa bylabym bardzo wdzieczna
Dzieki marysia. Chodzilam juz do Seneki na kursy , ale sa zbyt krotkie.. i nawet ceryfikatu jeszcze nie mam, a skonczylam je chyba z rok temu!
Cześć Asia, widzę, że już dojechałaś na miejsce ;)
Czesc Aniu!:) Tak juz jestem w Bolonii:) Dzis bal Sylwestrowy :) ;) Do zobaczenia! :) I udanej imprezy Sylwestrowej!!:)
Asia, ja Sylwestra w tym roku spędzam z Jedynką... ewentualnie z Polsatem ;) :D
Nie wierze;) taka imprezowiczka nie siedzi w domu;) :) Ja sie super pobawilam wczoraj!:):))
Właśnie brakowało mi spokoju.... a o północy zrobiłam sobie spaghetti... z Pudliczek :D
Pudliszek* ;)
ja byłam na kursie włoskiego w Koine center. super nauczyciele, małe grupy i generalnie miła atmosfera
POdaj adres prosze tego Koine center albo tel. To w Bolonii?
http://www.koinecenter.com/ to jest adrse ich strony, tam mozna sie zarejestrowac na kurs. oni maja oddziały w różnych miastach ja byłam w Bolonii na kursie włoskiego. Mają tez chyba kursy angielskiego bo chłopak anglik z którym byłam w grupie uczył u nich.
A adres to
Centro Koine
Borgonuovo n 14
albo vicolo Posterla 15
tel. [tel]
Ulice które podałam sa równoległe, jeden to sary adres drugi nowy tylko wasnie moge sobi przypomniec od tórej jest wejscie. chyba od vicolo posterla
rybka a te kursy w Koine center nie sa chyba bezplatne???
niestety nie sa bezplatne :(
A jaka jest cena za ang.? Bo ta stronka jest po ang wiec nie rozumiem:/
ja nie znalazlam tam kursu z ang...Chyba trzeba zapytac osobiscie, bo na stronie sa oferowane tylko kursy wloskiego...dosc drogie zreszta- np kurs przygotowujacy do cils. 24 h-390 ojro
czesc,mam takie pytanko,czytamze jestes w bolonii,ja tamczesto jezdze w interesach,prowadze sklepy w poznaniu i jaktamjestemto kompletnie nie moge sie dogadac,zauwazylam ze wlosi nie bardzo mowia po angielsku....:/
mamwiec pytanie,czy jakbede nastepnymrazem,a bede 17-18 luty czy moge liczyc na pomoc jezykowaz twojej strony???oczywiscie nie darmowo ;)
be4de wdzieczna za szybka odpowiedz,a moze znasz jakies polki,polakow co mieszkaja w bolonii i chetnie dorobia tlumaczac przez jeden dzien?pilna sprawa!!!!dzieki i buziaki!!!!zawsze zatrzymuje sie w hotelu EDEN chyba na ulicy LENINA.....papa
tomoj [email] i gadu-gadu:1085744
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia