PROMAR Rzeszów

Temat przeniesiony do archwium.
Hej,
Prosze o opinie na temat studiów języka włoskiego w tej właśnie szkole!Czy trudno tam się dostać(stara matura) i czy ucza od podstaw no i ogólnie jak tam jest. Za wszystkie odpowiedzi z góry serdecznie dziekuje
z tego co wiem łatwo jest sie tam dostac. Choc studia sa na wysokim poziomie , oprocz wloskiego musisz sie uczyc laciny, angielskiego lub niemieckiego , francuskiego lub hiszpanskiego - czyli w sumie 4 jezyki wiec troche tego jest . na promarze mozesz zrobic tylko licencjat i dostajesz dyplom uj. poza tym studia tam sa drogie- miesiac 600zl to bardzo zniecheca do wyboru tej szkoly. Jak chcesz co jeszcze wiedziec to pisz!
Hej
Dziekuje serdecznie za odpowiedz, chociaz szczegółowo chcialabym sie dowiedziec jak wyglądaja egzaminy wstępne i czy na studiach nauke zaczyna sie od podstaw??No i jak wyglądają zajecia, chodzi mi o tryb zaoczny czy sa co tydzien czy co dwa?Z góry wielkie dzięki za odpowiedz:)
Pozdrawiam
Nauke rozpoczynasz od podstaw tylko na studiach dziennych, na zaocznych musisz miec zdana mature z wloskiego lub jakis certyfikat z tego jezyka.
a i z tego co wiem nie ma egzaminow wstepnych ,wystarczy zdana matura z angielskiego lub innego jezyka nowozytnego na poziomie podstawowym:)
No to super, tylko jest jeden problem ja mam stara maturke a język zdawałam tylko ustnie(francuski), a certyfikatu zadnego nie posiadam:(Czyli z tego wynika ze zaoczne odpadaja...:(
ale mozesz sie jeszcze dopytac na promarze 3 albo 10 kwietnia sa tam dni otwarte polaczone z dniami kultury wloskiej i francuskiej, a jak nie jestes z rzeszowa to zadzwon i Ci wszystko dokladnie powiedza:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Studia językowe