Erasmus 2008/09- La Sapienza..chi??

Temat przeniesiony do archwium.
Witajcie moi drodzy
Wybieram się w przyszłym roku do la sapienza na wymiane z erasmusa facolta di economia!....tzn jestem w trakcie załatwiania formalności..itp ma speriamo bene ;-) Jesli ktos mam podobne plany albo stotne informacje o tej uczelni to bardzo prosze napiszcie;-) pozdrawiam wszystkich erasmusowców!
Witam:)
Ja jadę w przyszłym roku na Tor Vergatę, facoltà di Giurisprudenza - niestety na La Sapienzę jest u nas tylko jedno miejsce i zgarnęła je dziewczyna ze znacznie lepszym włoskim niż ja.;)
Nie mniej jednak bardzo się cieszę:D - Rzym to Rzym!
Dostałam już twoje (tak mi się wydaje) gadu od pewnego forumowicza, odezwę się jak znajdę chwilę czasu i mam nadzieję, że pozostaniemy w kontakcie.
Ktoś jeszcze wybiera się do Rzymu w przyszłym roku?:)
ja też jadę w to samo miejsce na ten sam fakultet:D
Witaj sylwia! oto moje gadu...9310843! salutini Kasia
Ciao!!!! też w przyszłym roku wybieram się na la sapienze (na drugi semestr), już zaczynam szukać taniego mieszkanka, ale jakoś mi to nie idzie, jeśli możecie to pomóżcie...
wiem ze ten temat był juz poruszany...ale ponawiam apel..czy ktos jeszcze wybiera sie do La sapienza? bedzie mi bardzo miło jesli sie ze mna skontaktujecie...oto moje [gg] ...ahhh i jeszcze jesli ktos z was tam był i miałby jakies ciekawe informacje I'll be very glad!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia