Program studiow - nostryfikacja

Temat przeniesiony do archwium.
Czesc Wam! Zamierzam nostryfikowac swoj dyplom i kontynuowac nauke we Wloszech. Czy mozecie mi podpowiedziec w jaki sposob otrzymaliscie omowienie programu studiow? Zwrocilam sie do sekretariatu uniw. mi opowiedziano, ze jestem pierwsza osoba, ktora prosi o cos takiego..oczywiscie takiego programu mie mnie wydadza..czy musze zwrocic sie do kazdego profesora z takim zapytaniem? Czy jest jakis inny sposob wyjscia z sytuacji? Zaznaczm, ze studia ukonczylam w 2003 roku..pozdrawiam serdecznie
Czesc! czy moze mi ktos pomoc w tej sprawie? pozdrawiam
Hej. Ja otrzymalam program studiow wlasnie z sekretariatu uniwersytetu. Te panie pracujace tam zrobily tam, ze z przewodnika przepisaly do worda opis wszystkich przedmiotow ktore mialam podczas studiow a potem podpisaly i podbily pieczatke.
no umbryjka mnie zrobily to samo, nie dostalam tylko kredytow bo za moich czasow takowych jeszcze nie bylo. ja zrobilam mgr'a z rachunkowosci w 2002 r. zalatwilam wszystkie dokumenty w polsce wraz z dichiarazione di valore ale tutaj we wloszech nie zrobilam sobie nic bo gdzie nie dzownilam na jakis uniwerek to mi powiedziano zebym lepiej zaczela studiowac od zera bo bedzie latwiej, szybciej i mniej kosztowniej.
tutaj studia wyzsze sa nie wazne.... a czlowiek meczyl sie przez tyle lat. poza tym z kim nie rozmawiam to kazdy mi mowi ze studia we wloszech to ciezka praca i nauka a w polsce to plaza i ze mamy bardzo niski poziom nauczania ... hmmm z tym bym sie posprzeczala ale szkoda pracu.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia