Perugia kursy włoskiego-Który wybrać???

Temat przeniesiony do archwium.
Witam Wybieram sie w tym roku na rocznego Erasmusa do Perugi Chciałbym pjechać na kurs języka włoskiego przed rozpoczeciem studiów Słyszalem ze jest kilka ofert.Czy ktoś może byl na takim kursie???czy warto???Który najlepszy???

Z góry dzieki
jesli jestes przyszla erasmuska to mozesz zlozyc podanie o uczestnictwo w kursach EILC (Erasmus Intensive Language Courses) ktore sa na Universita per Stranieri Di Perugia i Univ per Stranieri di Siena. Podanie musisz zlozyc przez swoj uniwersytet macierzysty bowiem koordynator musi poswiadczyc iz rzeczywiscie wybierasz sie na erasmusa.
Kursy EILC sa finansowane przez Unie Europejska wiec dla uczestnikow sa gratis.
Hej dziekuje bardzo za szybką odp Wiem o tych kursach Złożylem podanie o ten kurs z tym że spozniłem sie z terminem(31 maj) i moja koordynatorka stara sie własnie by mnie przyjeli Zalezy to od uczelni w Perugi gdyż do 20 czerwca musza oni przesłać liste studentów za których maja być zwrócone koszty z uni.A wszystko przez to ze moja poprzedniczka która byla w Perugi rok wczesniej powiedziala ze mam duzo czasu na zalatwienie tego kursu

Szukam jednak alternatywy gdybym jednak nie dostał sie na ten kurs EILC, dlatego mam pytanko czy wiesz coś o innych kursach z tym ze płatnych???

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia