dostałysmy juz cos wiecej informacji apropo mieszkania itp? i gdzie pozniej jedziecie na eramusa?
martka88
15 lip 2011
*dostałyście?
mrtx
16 lip 2011
dostałam mejla z 3 propozycjami zakwaterowania ale w sumie bez jakiś konkretow.. pozniej milano : )
ZuzkaZuzka
16 lip 2011
a od kiedy bedziesz w milano?:)
maghe
16 lip 2011
mam pytanie - jak u was z dojazdem do Sieny? ciężko z bezpośrednim połączeniem z tego co się orientowałam ale może u was lepiej z informacjami:)
maghe
16 lip 2011
a zakwaterowanie - akademik to chyba fajna opcja :)
martka88
16 lip 2011
ja lece wroclaw bolonia za 180 zł wizzair bo tam mozna wziac bagaż 32 kg i potem pociagiem bolonia - siena za ok 19 euro
mrtx
16 lip 2011
@Maghe i martka88, sprawdźcie prywatne wiadomości ;)!
@Zuzka, w Mediolanie jestem od połowy września, jadę na cały rok akademicki. a Ty :)?
ZuzkaZuzka
17 lip 2011
no ja mieszkam w okolicach Mediolanu juz jakis czas i na pewno we wrzesniu dalej bede:)
mrtx
17 lip 2011
oo, super! możemy się jakoś spotkać :)? nie wpadniesz do nas do Sieny :D?
ZuzkaZuzka
17 lip 2011
z tym moze byc ciezko bo wybieram sie do rimini, pozniej do rzymu i do calabri, ale w sumie kto wie:)
mrtx
21 lip 2011
mieszkasz na stale we Wloszech? moglabys polecic, w jakiej sieci najlepiej miec telefon :)?
ZuzkaZuzka
21 lip 2011
mrtx mozna powiedziec,ze na stalo bo nie planuje w najblizszej przyszlosci powrotu do Polski, a telefon w sieci vodafone... sa fajne pakiety i w rezultacie rozmawiasz i piszesz naprawde tanioo:)
fajnie, dzieki : ) mozesz mi wyslac na prv jakies namiary na siebie, to sie bede kontaktowac jak juz bede w Mediolanie. a daleko stamtad mieszkasz? bo troche odbieglysmy od tematu wątku ; )