Włoski Instytut Kultury

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś z Was uczy się włoskiego we Włoskim Instytucie Kultury? Chcę zapisać się tam na kurs, ale nie wiem do którego lektora:( Bede wdzieczna za wszelkie podpowiedzi:)
witam ja uczę się od pół roku i "w sumie" jestem zadowolona, uczęszczałam na zajęcia, prowadzone przez Monikę Werner, jest solidna daje dużo materiłów dodatkowych, można poznać sporo nowych słówek, gorzej z rozmowami i dokładnym tłumaczeniem różnego rodzaju niuansów gramatycznych. Ja również szukam odpowiedniego kursu w ostateczności zapiszę się do instytutu
pozdrawiam
dzięki za szybką odpowiedź:) w szkołach jęz.ang. można przebierwać, z włoskim jest trochę gorzej:( dlatego wybrałam Instytut.
jaki jest adres internetowy tego instytutu??
oto adresik:
www.iic.pl
Kto z Was zapisuje sie w tym semestrze do Wloskiego Instytutu Kultury na kurs dla poczatkujacych?
własnie sie zastanawiam, ale godziny kursow podane w necie pokrywaja mi sie z innymi zajeciami, a o 19 jezdzic do centrum i sie uczyc, to w moim wypadku nie idzie :( wiec raczej wybiore jakas szkole jezykowa. pozdr
Jest taki instytut w Poznaniu.Odpisz jak mozesz na emaila [email]
a ja polecam zajęcia z native speakerem!Znam jednego, polecam:)Zainteresowanym dam kontakt: [email]
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe