Kursy w Krakowie

Temat przeniesiony do archwium.
witam!mam ogromniasta prosbe-czy ktos moglby polecic mi dobra szkole jezykowa w Kraku??oczywiscie mam zamiar uczyc sie wloskiego!:D i jeszcze jedno pytanko tak przy okazji-co sadzicie o podreczniku do samodzielnej nauki wloskiego pt "Mowimy po wlosku"?dziekuje za odp,pozdrawiam cieplutko,papa!
Od 12 pazdziernika w Empiku jest 8 bezplatnych zajec z wloskiego, bez obowiazku kontynuacji. Jesli ci sie podoba zostajesz, jesli nie to nie placisz i odchodzic. Trzeba tylko przyjsc zapisac sie i kupic podrecznik (potem mozesz sobie odsprzedac i koszt wychodzi malusienki).
Polecam Mały Rynek.. troche drogo ale wspaniali nauczyciel... On włoch ona polka....
Mam z nimi do czynienia od 4 lat... i nie zamieniłabym ich na zadnych innych. pozdrawiam.
hej! podaj proszę dokładny adres, coś więcej o liczebności w grupach, moze znasz cennik?. To kurs tylko, tak?
pozdrowionka.
Ja bardzo bardzo polecam kurs w Instytucie Włoskim na Grodzkiej.Jest fantastycznie,wszytscy nauczyciele sa przesympatyczni ,atmosfera jest miła,grupy neiwielkie,lekcje profesjonalne,duzo cwiczenia z mówienia,otwartosci na ludzi(a tu chyba b.wazne w kontakcie z Włochami),no i ceny bardzo bardzo rozsądne,w stosunku do tego co tam sie za to ma.pozdarwiam.

« 

Studia językowe