liceum w Warszawie

Temat przeniesiony do archwium.
Witam! Czy ktos orientuje sie ktore liceum ogolnoksztalcace z rozszerzona nauka wloskiego jest najlepsze w Warszawie?? Ja slyszalam o L.O. im Dabrowskiego i L.O. im. Batorego ale tylko tyle, ze jest tam wloski, nawet nie wiem czy rozszerzony... Z gory dzieki za odpowiedz:)))
im. Roberta Schumana na ul. Sobieskiego (sadyba)
są 3 nauczycielki do włoskiego (jedna Włoszka) no i profil z rozszerzonym włoskim
zapraszam!! :D
Dzieki za odpowiedz:) To chyba liceum przy gimnazjum im. Pertiniego, zgadza sie? Do tego gimnazjum uczeszcza moja siostra, ale hmm... albo jest leniwa, albo jest taki sobie poziom wloskiego..
Zaraz sprawdze jak wyglada to liceum, moze znajde cos o nim w sieci. Saluti:)
w mojej klasie owszem,a le w rozszerzone jest lepiej
poza tym j ai tak wychodze z zalozenia ze nigdy sie nie nauczysz w szkole zadnego jezyka i chodze prywatnie : )
Ja chodzę do Dąbrowskiego. Jestem w klasie z rozszerzonym włoskim :) Nauczycielkę mam Włoszkę. Bardzo lubię te lekcje. Dużo się nauczyłam pomimo, iż jestem w I klasie.:-) Ale to jest szkoła hhmmmm bardzo wymagająca...Jeśli chcesz się duuuuuuuuuużo uczyć, to polecam. Ale jeśli nie.. - nie podolasz....
Jeśli chcesz pogadać o tym, mój nr [gg] .
Tak, Dabrowski byl zawsze na bardzo dobrym poziomie. Dzieki za info, panda88. To bylby chyba najcelniejszy traf.
P.S. Nie chodzi o mnie, ale o moja siostre. Ja liceum skonczylam prawie 10 lat temu (Kochanowski)
Temat przeniesiony do archwium.

»

Studia językowe