Perugia

Temat przeniesiony do archwium.
ciao! jedzie ktos z Was moze do Perugi w sierpniu na kursy jezykowe? chetnie nawiazalabym kontakt z kims kto juz byl tam przez jakis czas albo z kims kto tam zamierza wyjechac
ciao.
ja bylem w sierpniu 2004 jak masz jakies pyt to wal na maila: [email]
mieszkam w Perugi od 3 lat i koncze komunikacje miedzynarodowa na uiversità per stranieri.Jesli chcialabys sie czegos dowiedziec pytaj smialo (sorry ale pisze z klawiatury wloskiej)
e-mail: [email]
Cześć. Byłam w Perugii na sokratesie w 2003 roku. Też chodziłam na kursy językowe na universita per stranieri- są rewelacyjne. Mój mail: [email]
w jaki sposob to załatwiłaś? ile kosztował kurs i czy jedziesz na zwykły czy intensywny?
czesc ja wlasnie wybieram sie na kurs w sierpniu wiec jesli kiedys zajrzysz na stronke to napisz do mnie [email] pozdrawiam buzka papa
witam wszystkich!!!! poszukuje pracy jako tlumacz, zyje we wloszech juz od 15 lat dokladnie w rzymie. nie mam zadnego certifikatu, ukonczylem tylko szkole podstawowa i srednia w rzymie, aktualnie zapisany na studia.
zobaczymy czy cos z tego bedzie. moj mail: [email] zegnam
mieszkam niedaleko perugii, w perugii tez chodzilam na universita per stranieri. moj mail [email] pozdrawiam aga
Ja sie wybieram w sierpniu na kurs, ale niestety jeszcze nic nie mam załatwione wiec nic nie moge Ci powiedziec. Na uniwersytet jedziesz czy do jakiejs szkoły?? Pozdrawiam
Plaża
czy ktos w tym roku sklada papiery na uniewerek dla obcokrajowcow w Perugi?
ponawiam pytanko;)Czy ktos wybiera sie w tym roku na uniwersytet w Perugi dla obcokrajowcow,badz juz tam studiuje?Jakie sa egzaminy wstepne na kierunek:lingua italiana?
mieszkam w asyzu jesli bedziesz potrzebowala pomocy to napisz,pa.
Ciao a tutti!:) jade na socratesa do Perugii wlasnie na Univ degli studi di perugia w styczniu 2006 i najpierw na ten miesieczny kurs na Univ per stranieru. mam kilka pytan dlatego do kilku osob z was skrobne mailika.pozdrawiam cieplo!
Temat przeniesiony do archwium.