Szkoła w Gdańsku prosze o doradztwo

Temat przeniesiony do archwium.
chcę się wybrać na nauke języka włoskiego w Gdańsku na poziom podstawowy. Czy ktoś moze ma jakieś doświadczenia, pomóżcie bo nie wiem co wybrać. Zastanawiam się na EMiPikiem czy warto??
do Spectrum na podstawowy - średni możesz iść, zaawansowany mają chyba tylko w Romanica (Sopot) - Celi 3 najwyższy poziom.
pozdrówka
Też polecam SPECTRUM. Zajęcia odbywają się w 6-8 os grupach. Zajęcia odbywają się także z rodowitym italiano- jeśli chodzi o kkonwersacje!
Acha następny semestr zaczyna się od połowy lutego:)
Miłej nauki:)
Hejka, a czy uczyłas się właśnie w SPECTRUM. Jeżeli tak to jak oceniasz, czy po poziomie podstawowym będe w stanie chociaz troszkę porozmawiać z moim Italiano??

pozdrawiam serdecznie
Ciao tutti !
Ponawiam temat ;)
Włoskiego uczę się sama od roku,ale wiadomo jak to jest z samodyscypliną ;) Chciałabym zapisać się do jakiejś szkoły właśnie w Gdańsku od października. Poziom musiałby być podstawowy,ale wiem,że przez pierwsze lekcje będę się nudziła,bo nie zaczynam języka od zupełnego zera. Kocham ten język i chcę wyjechać do Włoch w przyszłym roku,może uda się na stałe,zobaczymy ,co czas przyniesie.

Na razie proszę o ponowne rady co do wyboru szkoły językowej. Może ktoś ma jeszcze jakieś ciekawe spostrzeżenia na temat SPECTRUM?

Pozdrowienia
Polecam Spectrum ! chodzilam do nich na wloski.
Hanna => Dziękuję za wpis. Widzę,że chyba zapiszę się do Spectrum. Mogłabyś napisać coś więcej o tej szkole? Od kiedy zaczynają się zajęcia i w jakich grupach,atmosfera itp. Z góry dziękuję za wszystkie pomocne rady :)
Ja też chce się zapisać w Gdańsku na kurs,może zapiszemy się razem? :)
Insonnia => Pewnie,że możemy zapisać się razem :)
Zaznaczam tylko ,że ja jestem początkująca w tym języku.
Odezwij się do mnie na maila ( [email] ),
jeżeli będziesz miała ochotę;)
Pozdrawiam :)
zajecia zaczynaja sie w pazdzierniku,w grupach 5-6 0sobowych.zajecia sa z lektorem polskim i wloskim,w bardzo milej atmosferze.
Hanna,a nie wiesz może jaki program jest na poziomie podstawowym.
Mam problem,bo nie wiem na jaki poziom się zapisać.
Podstawy już znam,ale sądzę ,że to za mało na poziom średnio-zaawansowany.
Dziękuję za pomoc :)
jak znasz 4 czasy to spokojnie na poziom sredniozaawansowany idz!
up
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia