Kurs wakacyjny we Florencji

Temat przeniesiony do archwium.
Witam!! Może ktoś mi napisać jak zapisać sie na taki kurs??...Chcialabym pojechać w lipcu, ale kompletnie nie wiem jak sie mam zabrać za całą organizację..I jak to jest z zakwaterowaniem...oraz kosztami...z góry dziękuje...podaje moje [gg] oraz maila [email] Pozdrawiam ;-) Prosze o szybką odpowiedź.
Też chcę jechać ale ważne są koszty...sprawdzam cenny kursów i mi włosy stają dęba...to kursy dla bogaczy a nie dla zwykłych szaraków...
cześć ja jadę pod koniec lipca do Ististuto Italiano we Florencji strona to www.istitutoitaliano.it masz tam podane ceny, najlepiej napisz maila do nich, adres mailowy będzie na tej stronie,pozdrawiam
Ciao!Ja też o tym myślę i fakt są ceny warte dobrej klasy auta dla wypasionych turystów raczej a nie hm..kursantów!Np.najtańszy-8000Euro,-goły kurs bez kwatery i amciu!do kilkunastu ...!!? ale może zajrzyj na str.
www.sprachcaffe.com/polski/nauka_wloskiego -jest dużo znośniej tylko 500Euro za dwa tygodnie!Słyszałem też że są darmowe kursy dotowane z UE w ramach poszerzania wiedzy i kultury kraju wśród obcokrajowców tzn.studentów z poza..italy!
Ciao!!!Powiedz mi jaką opcję wybrałaś!Cenowa i w ogóle!Też się bym tam wybrał!Zależy mi na szybkiej konwersacji!MAM kuzynka który siedzi od dawna wprawdziwe w Mexico ale sam nauczył sie hiszpana bez pomocy jakichś kursów będąc 3mc.w tłumie gringos i te klimaty!Jak ON to zrobił-nie mam pojecia.A o to chodzi potem można na tej podbudowie coś tworzyć bardziej spójnego popartego odpowiednim papierem.ARKO!
Hej! Zobacz!Kurs w Italii Bezpłatny! www.lingueincomune.it/root/Lingue/infolingua.asp/liungua=3&nome=italiano%20per%20Stranieri
hej..jednak nie jde do istituto italiano bo wlasnie wrocila stamtad moja znajoma i mowi ze jest beznadziejnie za duzo ludzi(prawie 200 osob), nauczyciele kiepscy...abo pojade do CLIC albo do IL DAVID też we Florencji...jesli ktos tez jedzie proszę o kontakt na maila [email]
mam olbrzymią , serdeczną prośbę do wszystkich, którzy będą w tym roku narnróżnych kursach jęz. we Włoszech.Po powrocie,podzielcie się na forum swoimi wrażeniami, uwagami, wspomnieniami. My pozostali,będziemy mieć łatwiejszy rnwybór na przyszłość. Czekam na powakacyjne opowieści. powodzenia
hej mam pytanko kto się w sierpniu wybiera na jekiś kurs? mój mail [email] czekam na odpowiedzi bo ja jestem nie zdecydowana co do kursu i moze ktoś mi doradzi :))...a potem moze razem sie gdzieś spotkamy we Włoszech dzięki!!!
WYBIERA SIE MOZE KTOS NA JAKIS KURS JEZ WŁOSKIEGO DO ITALII W OKRESIE OD WRZESNIA DO GRUDNIA-W TYCH MIESIACACH -I SZUKA DRUGIEJ OSÓBKI???
Z JAKIM BIUREM LECI A MOZE JEDZIE I DO JAKIEJ MIEJSCOWOSCI
ponawiam pytanko
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia