bydgoszcz - dobra szkoła włoskiego???

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, w pażdzierniku chciałabym rozpocząć naukę włoskiego. Mieszkam w bydgoszczy i zastanawiam się, czy moglibyście mi polecić jakąś dobrą szkołę lub ostrzec przed tymi 'gorszymi' :) Będę wdzięczna za wszelkie informacje, bo na razie nie mam pojęcia gdzie się zapisać.
WITAM!Jak sie maz?
Ja jestem wlochem i mam mieszkanie w PRUSZCZ POMORSKIEGO.Czesto jestem tam do BYDGOSZCZ i mam duzo znajomych tam.
Ostatich raz tam bylem na ul. dlugej disko-pub KREDENS.Moze byc znasz?
Wiem ten szkoly sa tam kolo na dworca kolejowa.Jezeli ty chcesz moglbysmy sie przyjaznic?
MILEGO DNIA! @;-))))))))))))))))hihihihihihihihi!!!!!!!!!!!!!
włochu twój polski nie jest idealny hehhe:) ja chciałbym sie nauczyc włoskiego dobrze, jak chcesz to mozemy sie spotkac:) podaje meil [email] chciałbym zdawac na italianistyke i przydadza mi się rozmowy po włosku:)
Ja ze swojej strony polecam szkołę języka włoskiego, chyba jedyna szkoła włoskiego w Bydgoszczy - nazywa się Italomondo - znajduje się w Fordonie, ale przy kursie indywidualnym, można zamówić też dojazd do klienta.
Ja jestem bardzo zadowolony. W końcu szkoła, która specjalizuje się tylko w języku włoskim - robią też tłumaczenia - jakbyś potrzebowała.
To strona tej szkoły: www.italomondo.net

ciaoo

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia