włoski w Gdańsku

Temat przeniesiony do archwium.
Czy znacie dobrą szkołę językową w Gdańsku, w której mogłabym kontynuować naukę włoskiego na poziomie średniozaawansowanym? Bardzo proszę o radę:)
Ciao!A co siegasz wyzej!? Jesli tak to chwala Ci!:)Bo ja dopiero drepcze po 1- schodkach!Sprobuj w Romanice w Sopocie nic Ci nie powiem, bo tam jeszcze nie dzwonilem, ale podam nr.do nich!5510032.
Ewentualnie na SJO-UG!Tam maja Italiano perfetto!5509216.
Pozdrawiam Gdanszczanke!
Dzięki za radę, Sopot to dla mnie za daleko,zbyt dużo czasu zajmą dojazdy, ale sprawdzę drugą szkołę:)
Hej, z wlasnego doswiadczenia wiem ze niewiele jest grup na tym poziomie - ja znalazlam taka (poziom B1, trzeci rok nauki)w szkole Universus we Wrzeszczu, ul.Do Studzienki. Podaje tel.3411210
Szczerze polecam szkołę Romanica w Sopocie. Zwłaszcza jeśli chodzi o wyższe poziomy, to w 3mieście z tym krucho, jedynie w Romanice można liczyć na Panią Jolę:-)
a na jakiej ulicy sa te szkoły?
tzn. te w sopocie, czy sa tam grupy dla poczatkujacych?
Na Monte Cassino 51.Kiedyś, gdy ja się tam uczyłam, mieli siedzibę tuż obok wydz.transportu UG, widać się przenieśli jakiś czas temu. Na pewno też mają grupy początkujące, ale najlepiej to zadzwoń i się spytaj:-)
masz racje zadzwonie , dzieki bardzo
gdanski we wlosku hi hi
Niesamowicie zabawne.....nie pier..ze waz ma kolano!
a propo wloskiego.....sprobuj na Morenie jest tam szkola ale tez Nazionale Oratore(prywatne lekcje!).Troche kroji pewnie wie za co!Podaje numery!Dom Kultury-Nalkowskiej3.tel.[tel]lub [tel]Pozdro..!:)
dzieki:)
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę