co wybrać Dilit czy Torre di Babel?

Temat przeniesiony do archwium.
a może szkołe Leonarda da Vinci? nie mogę się zdecydować. Na początku września chcę jechać do Rzymu, ale nie wiem, którą szkołe wybrać? Może ktoś ma jakieś doświadczenia, która byłaby najlepsza?
Milvia, ja jade do Rzymu ze Sprachcaffe na poczatku sierpnia. Jesli chcesz to dam Ci znac po poworcie jak bylo. Ja juz kiedys jezdzilam ze Sprachcaffe i bylam zadowolona.
Co do Torre di Babele to poczatkowo chcialam sie u nich zapisac na kurs ale okazalo sie ze sa zupelnie nieprofesjonalni. Tylko strone internetowa maja wypasiona (tu akurat w przeciwienstwie do Sprachcaffe).
Dzięki Zelandia. Zdecydowałam się w koncu na szkołę Leonarda da Vinci.Zaczynam załatwiać wszystkie formalności. Niech się dzieje, co chce, mam nadzieję, że będzie fajnie. Już nie mogę się doczekać kiedy zobaczę Rzym.
Zelandia planowalas wyjazd w sierpniu 2007 do Rzymu ze Sprechcaffe.
Czy bylas? Mozesz napisac jak bylo? Na poczatek jak szkola, nauczyciele, zakwaterowanie?
Ja planuje wyjazd w pazdzierniku na 4 tygodnie.
Moze jeszcze ktos ma doswiadczenie jesli chodzi o te szkole?
Moj e-m: [email]
Ja byłam w DILIT i bardzo sobie chwalę....POLECAM!
Zelandia, nie mów, ze są nieprofesjonalni, skoro się u nich nie uczyłaś ;-) Ja wprawdzie byłam u nich na miesięcznym kursie już parę lat temu, ale bardzo miło wspominam. I naprawdę sporo mi to dało. Nauczyciele bardzo przystępni i sympatyczni. Zajęcia ciekawe. I bardzo ładny budynek w którym mieści się szkoła ;-) A do książki którą mi tam dali do tej pory czasem zaglądam (ucząc innych włoskiego) ;-)
milvia, byłaś w Rzymie w Scuola Leonardo da Vinci? Jakie są Twoje wrażenia? Ja jadę na kurs do tej szkoły w sierpniu i chętnie poznałabym Twoją opinię.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka