Kursy w wakacje na Sląsku

Temat przeniesiony do archwium.
Czy znacie może szkołę, która prowadzi teraz kursy podczas wakacji w Zabrzu, Gliwicach, Bytomiu lub tych okolicach. Interesuje mnie poziom średniozaawansowany. Czy możecie coś polecić? Pozdrawiam
Nic nie znacie? Ja wczoraj znalazłam w necie oferte empiku, że prowadzą takowe kursy i wszystko wyglądało zachęcająco, tyle że pani przez telefon nie może podać ceny. Wkurzyło mnie to, bo jak się mam na coś zdecydować, kiedy ceny nie znam. Kolejnośc jest taka, że najpierw powinnam pojechać do owej szkoły, napisać test, który określi mój poziom, a potem porozmawiamy o cenie. Coś tu chyba nie gra!
ja w tamtym roku chodzilam do empika przez 2 miesiace w wakacje i stwierdzam, ze kursy wakacyjne to swietna rzecz..

przejedz sie tam, zapytaj, przeciez nikt nie kaze Ci niczego na sile podpisywac..
W wakacje są kursy w Bytomiu w szkole językowej level i świat języków ale o dokładniejsze inforamcje trzeba pytać w sekretariacie. ;-)
A ile płaciłaś?
Grazie mille za pomoc:) Dzwoniłam do obu w bytomiu i owszem mają kursy, ale na razie chętnych brak:)
Ja dzwoniłem do levela i zapisuje się od pażdzirnika w wakacje będę się uczyć samodzielnie więc potem napisze test i ciekawe do jakiej grupy zaawansowania trafię.
Pozdrawiam!!!
ja chodzilam do Empika w Katowicach..
W tamtym roku byla taka promocja (w tym roku tez jakas jest), ze wplacone pieniadze za miesieczny kurs wakacyjny (o ile pamietam cos w okolicach 500 ale nie jestem pewna) w przypadku kontynuacji na kursie rocznym byly odejmowane od ceny kursu rocznego czyli generalnie wakacyjny byl za darmo..
Temat przeniesiony do archwium.

« 

CafeItalia