tłumaczeniaaa

Temat przeniesiony do archwium.
Własnie kończe italianistyke (za rok-obyyyyyyyy), nie bedę sie rozpisywać bo bym musiała sie zdenerwować. Krótko. Czy ktoś wie gdzie mogę się nauczyć tłumaczyć, bo oczywiście nas moich studiach tlumaczenia zostały pominięte. Chodzi mi o tłumaczenia specjalistczne!!! Nie o tłumaczenie bajki, ksiązki czy listu;> uffa, che folliiiia;/ Chodzi mi o kuuuurs, nie studia. Kurs, płace i chodze 2 razy w tyg. czy wiecej. Proszę o pomoc:) baci&abbracci whatever;|)
To jest ten "poważny" post, o którym wspomniałaś w tym jakże uroczym komentarzu w wątku Zoffi? Skoro nikt Ci do tej pory nie odpisał, prawdopodobnie nikt nie posiada wiadomości na ten temat, co nie oznacza, ze musisz wyśmiewać się z ludzi, którzy na tej stronie proszą o tłumaczenia smsòw.

Co do Twojego pytania, istnieją studia podyplomowe, ale mówisz, ze to Cie nie interesuje. Uniwersytet Jagielloński oferuje również kursy specjalistyczne dla tłumaczy pisemnych i ustnych (katedra UNESCO).
http://www2.uj.edu.pl/katedraunesco/
Dzięki deelaylah. Widocznie Kobieta ma problemy "nerwowe" no ale cóż... Nic co ludzkie nie jest mi obce. Ciao:)
P.s ta stronka jest naprawdę super. Dopiero co raczkuję z włoskim i dzięki tym "głupim" sms'om i tłumaczeniom na tej stronce można się "coś" nauczyć! Ty masz yeahyeahyeah problem z kursami a ja z sms-ami i prosze Cie nie wtrącaj się, jesli Cie to nie interesuje od dobrej strony-tylko patrz na swoje (kursy itd.) Pozdrawiam

« 

Solo italiano

»

Pomoc językowa - tłumaczenia