włoski w lublinie??

Temat przeniesiony do archwium.
Hej!
Jestem zainteresowana nauką włoskiego w lublinie i szukam jakiejś dobrej szkoły językowej. Czy ktoś może mi coś polecić? Czytałam, że szkoła Master jest dość dobra. Co wy na to? Dzięki za pomoc!
Pozdrawiam
mogę z czystym sumieniem polecic Avalon, a w szczególności Pana Staszka
na zajęciach główny nacisk kładziony jest na mówienie, zajecia są prowadzone w bardzo ciekawy sposób, są zróżnicowane - nie da się na nich nudzic, do tego jest superrrrrrrrr atmosfera
dla mnie nauka stanowiła świetną zabawę i zamierzam ją kontynuowac właśnie w tej szkole
pozdrawiam
No i co z tym Panem Staszkiem, uczy jescze w Avalon, słyszałam, że już nie. Napisz czy nadal się u niego uczysz? Chcę się zacząć uczyć teraz i nie wiem gdzie?
Pozdr
a co jedyny Pan Staszek w Lublinie co dobrze uczy włoskiego???
hej
sorki, dawno tu nie zaglądałam
Staszek nadal uczy w Avalonie i z całą odpowiedzialnośći POLECAM.
nie będę się wypowiadać na temat avalon'u, ponieważ w zeszłym roku chodziłam na włoski do szkoły językowej Multilingua. Uczył tam Włoch, po filologii włoskiej w Wenecji, powiem szczerze, że bardzo dużo nauczyłam się przez rok nauki, lekcje były bardzo ciekawe i z przyjemnością chodziłam na te zajęcia :)
z tego co wiem, Filippo nadal tam uczy!! Gorąco polecam :D
Ciao! ja też wreszczie dotarłam na zajęcia do Staszka i jestem zadowolona (założyłam nowe forum). Niestety chodzą słuchy, że ma odejść z Avalonu. Jak tyko się dowiem szczegółów, to dam znać. Brutta Faccia pewnie że nie tylko on, ale on to tobi dobrze. Pozdrówki
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie