Kurs włoskiego w Wenecji - lato

Temat przeniesiony do archwium.
Cześć wszystkim!

Czy ktoś wybiera się może na kurs języka włoskiego do Wenecji tego lata?
Czy może już ktoś tam był i chce opowiedzieć jakie ma wrażenia?
Ja jadę we wrzesniu;)

Pozdrowienia!
a gdzie dokladnie jedziesz ??? ja bylam w 2005 w http://www.istitutovenezia.com
goraco polecam.
Ja wyjezdzam 17tego lipca do pracy wakacyjnej w Wenecji (baby-sitter, kelnerka), prawdopodobnie zostanę jeszcze we wrześniu, więc jeśli masz ochotę możesz się odezwać [email] moze akurat uda się zaplanować coś wspolnego np, jakis wypad do innego miasta (poki co ja tez nie znam jeszcze nikogo w samej Wenecji:-)) . jestem studentką filologii włoskiej z krakowa... Istituto polecam, miałam w zeszłym roku stypendium do ich oddziału w Trieste i bardzo miło wspominam ten kurs. pozdrawiam wakacyjnie, Marta
Tak, ja tez jade do Instituto:) Mam nadzieje ze dobra wybralam szkole i bede zadowolona z nauczycieli:) Buziaki
Swietnie! ja do wenecji przyjezdzam 14go wrzesnia i zostaje przez 4 tygodnie:) Bardzo chetnie sie gdzies z Toba wybiore:) Znam najlepsza lodziarnie w Wenecji a nawet calych Wloszech:) mmmmm Do zobaczenia:*
witam :)
mam pytanie do Was w sprawie tego typu kursów, bardzo jestem nimi zainteresowana a wcześniej nie uczyłam się włoskiego. Powiedzcie mi proszę, na czym dokładnie polega taki kurs, gdzie można go wykupić i orientacyjne ceny, z góry dziękuję
tkie kursy sa prowadzone tylko w jezyku wloskim w grupch wielonarodowosciowych. wydaje mi sie ze bez bazy mozesz miec ciezko. ja na taki kurs jechalam po 2 latach nauki i sama dlugo zastanawialam sie czy w ogole dam rade. a miejscu przechodzisz egzamin ustny lub/i pismny oraz rozmow wstpna i na tej podstawie zostaniesz przydzielona do ogpowiedniej grupy. W Istituto di Venezia za 'moich czasow', tj. w 2005 r. bylo 5 poziomow zaawansowania.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa

Zostaw uwagę