Prośba o tłumaczenie...

Temat przeniesiony do archwium.
Witam, witam i zwracam się z uprzejmą prośbą o przetłumaczenie...

Bardzo proszę jakąś dobrą duszyczkę o tłumaczenie. Udanego popołudnia!!!:)
Stuk, puk, jeszcze raz bardzo uprzejmie proszę o tłumaczenie powyższego:) bardzo, bardzo proszę:)
Hmmm...:) jeszcze raz się przypominam.... gdyby ktoś mógł byłabym bardzo wdzięczna:):):)

mi scuso ma ieri ho gia' dormito. mi sono svegliata in tardi. un altra volta mandami a mail. il viaggio lungo, tanto di tempo per pensarci sopra. il cuscinetto mi ha aiutato in 100%. allora il tempo non cambiera' perche' non lo so quando ritorno. scusa e grazie per la sera venerdi

na pewno jest wiele błędów, więc poczekaj, aż ktoś poprawi
:)

mi scuso ma ieri ho gia' dormito. mi sono svegliata in tardi. un altra volta mandami a mail. il viaggio lungo, tanto di tempo per pensarci sopra. il cuscinetto mi ha aiutato in 100%. allora il tempo non cambiera' perche' non lo so quando ritorno. scusa e grazie per la sera venerdi

na pewno jest wiele błędów, więc poczekaj, aż ktoś poprawi
:)
Chiedo scusa,ma ieri già dormivo. Mi sono svegliata tardi...La prossima volta mandami un e-mail :) Il viaggio era lungo,tanto tempo per riflettere...Il cuscinetto ha realizzato il compito suo di 100% :) Allora il tempo a lungo non si cambierà,perchè non si sa quando tornerò...:) Chiedo scusa e grazie per la serata di venerdi...
Dziękuję serdecznie za pomoc!!!!! Dobrej nocy życzę:):)
Tusia:)
Jeszcze jeden raz w dniu dzisiejszym ja;D Może ktoś się jeszcze raz nade mną zlituje i przetłumaczy mi te kilka zdań:
< Miło mi, że o mnie pomyślałeś:) Niestety nie byłam na koniach, ale na pewno wybiorę się w tym tygodniu! racja.. w jakiś sposób to był piękny wieczór...>

Z góry dziękuję i jeszcze raz bardzo proszę...:)
Dzień dobry wszystkim:) Tak z samego rana przypominam się z prośbą o tłumaczenie powyższego:) Gdyby ktoś mógł mnie poratować byłabym wdzięczna;D Miłego dnia:)
Heheh.... i znowu ja.... może jestem natrętna, ale dalej uprzejmie proszę:) pozdrawiam:)
Proszę o sprawdzenie tekstu na temat wakacji!!! Zależy mi na czasie
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia