Istituto Dante Alighieri Rzym

Temat przeniesiony do archwium.
Hej,
we wrzesniu wybieram sie na kurs do szkoly Istituto Dante Alighieri w Rzymie ( szkola na via Aurelia) - czy ktos z Was byl juz tam moze na kursie - albo moze tak jak ja bedzie wlasnie we wrzesniu?Prosze napiszcie cos ,podzielcie sie wrazeniami , albo info. ile kosztuja wycieczki fakultatywne itd ,
Dziekuje
Kaja
Ja miałam jechać na kurs do tej szkoły, też otrzymałam stypendium z Instytutu, ale niestety nie pojadę, ze względów finansowych. Otrzymałam stypendium 50%, ale jak doliczyć do tego jeszcze koszty mieszkania, utrzymania przez 1 miesiąc, to raczej nie dałabym rady, chociaż bardzo żałuję, że nie pojadę. Z chęcią jednak poczytam opinie innych na temat tej szkoły.
A Ty Kaja sama wynajmujesz pokój czy z kimś? Ile Cię wyniosło finansowo to wszystko?
hej, ja dostalam stypendium 100%- cale szczescie bo to kupa kasy... pokoj znalazlam przez agencje house4student.it za pokoj na miesiac wyjdzie mi jakos 500euro ..jeszcze samolot itd..
Hej, i jak Ci jest w Rzymie Kasiu? Ja jade w listopadzie :) fajne masz mieszkanko? możesz polecić? bo ja właśnie szukam czegoś!
Ech moj miesiac w Rzymmie wspominam super:)

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia

Zostaw uwagę