Kto mieszka w Veneto

Temat przeniesiony do archwium.
Szukam osob ktore mieszkaja w Veneto,okolice Treviso.Za jakis czas sie tam wybieram i byloby milo miec kilka bratnich dusz.Jedna juz mam wiec przy okazji ti saluto Eva;) Obecnie studiuje wloski w Gliwicach. Wiecie moze gdzie w Veneto znajde jakis uniwerek (5 lub 3 lata) z filologia angielska,rosyjska lub francuska.
:) Hej, a juz chcialam Ci odpowiedziec na ogloszenie :), a tu juz zostalam wymieniona...
A lingue e letterature straniere... pasuje CI?
Nie martw sie na zapas. Zobaczysz ze wszystko sie ulozy.... a na uniwerku poznasz nowych ludzi...
A ty mieszkasz we Wloszech?Ja planuje isc na Uniwerek w Wenecji ale biurokracja jeszcze przede mna.
mieszka ktos w veneto?
hej! obecnie jestem w domciu w Polsce, ale w marcu-kwietniu wracam sie do Włoch, do Jesolo. Pół roku spędziłam w Castelfranco V.to, a 4 sezony w Jesolo, więc jeśli macie jakieś pytania to chętnie odpowiem. filologie masz wszędzie: Padwa, Wenecja, a jakaś filia Uniw z Wenecji (i to właśnie chyba któraś filologia) jest w Treviso.
pozdr
Agnieszka
ja jestem zainteresowana praca w Veneto..dlatego pytam kto jest z tamtych okolic, by moc porozmawiac..bardzo chcialabym sie dowiedziec czegos wiecej tez o samym miescie itp...jesli ktos mieszka i pracuje w Veneta to bardzo prosze o kontakt

[email]
Aga jak amsz gg to podaj swoje namiary chetnie bym pogadala :):)

pozdro.
ponawiam pytanko...jest ktos z tego regionu..np.. z Treviso lub Castelfranco Veneto.??
ja jestem veneto!
Padova... czyli troche nizej od Treviso.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa