koszty internetu we włoszech

Temat przeniesiony do archwium.
cześć wszystkim!!!! mam pytanie.............szczególnie do tych, którzy mieszkają we Włoszech.............ile mniej więcej miesięcznie kosztuje internet we Włoszech??................będę wdzięczna za odpowiedź......zwłaszcza jeśli chodzi o szczegóły...............pozdrawiam gorąco
czesc:)
Alice kosztuje 39 euro miesiecznie wraz z oplata wynajmu modemu.
Jest to opcje Flat, czyli internet 24 h/dobe, predkosc 256/128 kbs. Za instalacje nic nie placilam. Wraz z dostepem do internetu uzytkownik dostaje skrzynke mailowa na portalu www.rossoalice.it i mozliwosc wysylania 10 sms dziennie.
Tansze jest libero, i tin.it ale nie znam szczegolow.
Saluti
dzięki wielkie..................przesyłam buziaczki......:)))))))))
czesc ja jako modem uzywam telefon komorkowegy, lacze sie z laptopem za pomoca bluetooth'a. Predkosc nie jest oszalamiajaca, ale wystarczy do uzywania gg, czytania emaili i sluchania radia w internecie, teraz tez z niego korzystam. W ofercie TIM za 20 euro miesiecznie masz dostep do internetu od 18 do 8 rano od pon. do pia. oraz w weekendy i swieta, nie podpisujesz umowy, wystarczy tel. komorkowy, musisz tylko pamietac aby co miesiac aktywowac usluge,
Pozdrawiam,
laze sie z netem tak samo jak figofago. przez TIM. lacze wolne ale nie tragiczne
pozdrowionka
ja też mam Alice i płace 36 euro na mc oczywiście stałe łącze i jest niezłe
68,4€ w tym 18€ na rozmowy, w ramach operatora rozmowy za darmo,do innych dostawców ceny rozmów niższe od Telecom-u, internet 2048/512 kbps (2 mega ;-)))))
Na szczęście nie płacę całej sumy ale tylko 50%...

operator ten działa tylko w prov. La Spezia, Massa Carrara ,Versilia....

http://www.acamtelspa.it/content.asp?Subc=357&L=1&idMen=222
Temat przeniesiony do archwium.