praca w zawodzie fryzjer!

Temat przeniesiony do archwium.
Wita mwszystkich! Na imię mam Marcin!Mam 22 lata,pochodze z Wielkopolski(Chodzież) bardzo chciałbym wyleciec do Australi,głównym powodem jest chec zmiany scenariuszu życia.wiem że jest to dosć duże wyzwanie,ale jestem zdecydowany i otwarty na wszystko!! Największym problemem jest jak dla wielu zresztą punkt zaczepienia_wiadomo o co chodzi! Mam jeszcze wiele mażen,które chciałbym wjakiś sposób zrealizować:)wiem,że muj charakter pozwoli mi przetrwać najtrudniejsze chwile.(pisze ten tekst,ale i tak bez większych nadzieji:) pozdrawiam!!!
hmm...zastanawiam sie nad przesłaniem Twojej wypowiedzi...mozesz mi je wyjasnic?
hmm...zastanawiam sie nad przesłaniem Twojej wypowiedzi...mozesz mi wyjasnic?
Nie zebym była niemiła czy krytyczna..po prostu nie rozumiem: praca w zawodzie fryzjer,australia na forum z wloskiego...
i kiepska znajomosć języka polskiego na dodatek...
no nie chciałam byc taka dosadna ;)
hej! Ilka! muj bład-masz racje:) stało sie tak dlatego ze poprostu kiedys składałem takie ogłoszenie na australijskiej stronie i zapomniałem go przerobic-z pospiechu i wogule! prubowałem to usunac z forum,ale nie bardzo wiedziałem jak!! Wiem jak to wyglada!he! pozdrawiam i mam nadzieje potym małym sprostowaniu ze przymkniesz troche na to oko :p
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Inne