cameriera...aiutate pls

Temat przeniesiony do archwium.
Ciao!! jade do wloch do pracy jako cameriera ai piani w hotelu na poludniu,w umowie mam 8 godz dziennie i 1 dzien wolny w tygodniu ale jestem ciekawa czy oni sie tego trzymaja..czy to jest tak tylko w umowie a w rzeczywistosci jest inaczej,i jak tam trzeba sie ubierac do pracy??czy sa jakies wymogi jesli chodzi o sprzataczki;jade 1. raz i nie mam pojecia jak ta praca wyglada,dziekuje z gory za pomoc!!
a jak znalazlas sobie te prace???????????//
gratzy i powodzenia
Po pierwsz chcialabym cie zapytac jak to mozliwe ze zalatwilas sobie taka prace. Po drugie ja juz ponad rok pracuje we wloszech ale w sklepie. Mam nadzieje ze pomogl ci w znalezieniu tej pracy ktos zaufany bo tutaj czasami mozna znalezc sie w niezlych tarapatach bez odpwiedniego poparcia. Masz permesso di soggiorno? Podpisalas juz jakich kontrakt? Chcialabym z toba o tym porozmawiac by cie ostrzec, ze nie wszystko czasem wyglada tak pieknie jak sie tu komus wydaje. jak mozesz to wyslij mi e-maila na: [email] albo odezwij sie na moje gadu gadu: 5873434.
wysylalam cv na ogloszenia i sie odezwali
dzieki
napisalam maila i dzieki za pomoc!!!
sloneczko mozesz mi podac adrees tej stronki gdzie wyslalas cv. bede bardzo wdzieczna.moj mail [email] pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

»

Pomoc językowa