Dobre pytanie:).. studioberner to pewnie kolejna agencja pani Anny Berner.. pare lat temu moj wykladowca poznal ja w Rzymie i dal nam adres, bo wtedy tez miala biuro aupair,ale chyba inaczej sie nazywalo.. wyslalam jej dokumenty, a po jakims czasie ten sam wykladowca nam powiedzial: "Niech panie tam nie jada,bo slyszalem,ze to agencja towarzyska".. dzwonilysmy do ambasady, zeby uzyskac jakies informacje, ale nas zbyli, ze to nie ich sprawa.. no to nie pojechalam,a kobieta do mnie do domu dzwonila, ze gdzie ja sie podzialam, bo mialam przyjechac ktoregos tam lipca, chociaz wcale nie mialam znalezionej zadnej rodziny.. Ale rok pozniej pani Berner podpisala umowe z ktoryms z biur aupair z Polski i jedna moja kolezanka z roku do niej pojechala.. i tez nie miala znalezionej rodziny, wygladalo to tak,ze pojechala do Rzymu do biura tej calej agencji (wiem,ze nieladnie tak rzucac nazwiskami, ale chce dac rzetelne informacje), bylo zamkniete i czekala na p. Anie gdzies przed brama, w koncu tamta laskawie sie pojawila i dala jej adres jakiejs rodziny w Anconie i ona sama na wlasny koszt musiala jechac pociagiem do Ancony.. rodzina i wszystko bylo ok, ale organizacja niezla, co? Wiec jesli to ta sama Berner, to radze dobrze pomyslec..:) , powodzenia:) P.S. A szukalas informacji np. w google? Wpisz studioberner, tez zaraz sprawdze z ciekawosci :)