to mi sie podoba!
powinno sie tu otworzyc forum zadedykowane wlasnie na ogloszenia o prace skoro tak wiele osob pracuje we wloszech. Bardzo podoba mi sie fakt ze ktos bezinteresownie daje drugiej osobie namiary na lavoro. Niestety spotkalem sie nie raz we wloszech ze sa ludzie ktorzy z tego zyja...czerpiac dochody z ludzkich problemow.
[konto usunięte]
28 lip 2005
swietny pomysl! tez kiedys pracowalam we wloszech i wiem jak nieraz trudno cos znalezc
[konto usunięte]
28 lip 2005
Niestety z doswiadczenia wiem jak niewiele osob na obczyznie ma czas na odwiedzanie stron tego typu...albo nawet nie wie co to internet.No ale...moze cos sie zmienilo...
[konto usunięte]
28 lip 2005
do założycielki wątku:
można z Tobą pogadać na gg albo maila wysłać?
karola5
28 lip 2005
moj e-mail [email] pozdrawiam
wloszka1
30 lip 2005
witam.ja na temat tego że trudno znależć prace .ale jak już się ją ma to trzeba ją szanować.znam kilka osób które prosiły zeby coś zczaić .popracowali do pierwszej tygodniówki .następnego dnia nie byli w stanie pracować. trochę się napatrzyłam na to wszystko ale to za duzo do opowiadania..teraz jadę sobie sama i spokojna głowa az do momentu kiedy jakiś rodak bedzie potrzebował pomocy.a ja nie potrafię jeszcze powiedzieć NIE-
szymcio3
30 lip 2005
dlugo mieszkasz karolina w milano?
[konto usunięte]
22 sie 2005
Hej wam.Co dopracy to ja wyjezdzam 9.09 do Brindisi do opieki,i mam nadzieje ze bedzie dobrze bo troszke zaczynam sie bac.Trzymajcie za mnie kciuki.Mam rodzine i najgorzej mi bedzie corke zostawic na 4 miesiace,ktora ma 5 lat.Pozdrawiam