Życie , praca, nauka

Temat przeniesiony do archwium.
Same dziewczyny na forum , z niewielkim udzialem meskiej populacji.
Perche??
Kto odpowie sara Re, Regna.
????!!
Tylko bez zlośliwosci prosze, konkretne przemyślenia prosze.
Pozdrtawiam pomimo deszczu,
P.S.
Dziekuje Basi za piosenki, Iwonie za otrzeźwienie, a wszystkim zycze dobrego dnia.
Caro Sensei7!!!

Meskie grono jest tylko chowa sie za kulisami i obserwuje jak nasz drogi grande fratellooooooooooo;)a jak juz sie ktorys z was właczy to po aby stwierdzic ze my kobietki potrafimy mowic tylko o "blablabla"(np.Diego z San Diego) lub po naszych dyskusjach na temat populacji meskiej o jej urodzie i tym co maja lub nie maja w spodniach twierdzicie iz mamy siano w glowie;)Drodzy panowie!!Podrzuccie temat i właczcie sie do dyskusji jak narazie wiekszosc z was potrafila tylko krytykowac to co znajda sie tu jacys panowie z jajami?;)

P.S.
To co zasługuje na berło i korone Sensei7;)oczywiscie ciebie juz zaliczam do facetow z j....;)
z pozdrowieniami dla wszystkich sledzacych to forum Mezczyzn Iwon:)
Iwonko!!
Nikt się nie chowa, lecz najpierw mysl , potem czyn , tak przynajmniej ci w spodniach...
Berło masz , za ineligentny dowcip w deszczową niedzielę.
Pozdrawiam.
Ale ...
Psssssssssssssssss
Kobietki są gadatliwe i tyle.
Sensei7 masz racje wy najpierw tym czyms myslicie a pozniej to cos wprowadzacie w czyn tak tak to w spodniach;)i nie myl tego ze złosliwoscia bo ja jej w tym momencie nie uzywam tylko poprostu zgadzam sie z tym co napisales:)

p.s.
dziekuje za berło to poprosze teraz o korone:)a my musimy byc gadatliwe inaczej panowala by grobowa cisza a tego tez byscie nie zniesli:)

Z pozdrowieniami Iwon:)
widzę że dyskusja przeniesiona...mają wstęp tylko faceci?????może uda mi się prześlizgnąć??:D
Mimo dla obu płci wstep wolny;)toczymy walke o krolowanie ja mam juz berło nadane mi przez przedstawiciela płci meskiej jej wysokosci Sinsei7 I;) stan do walki moze jakis przywilej ci nadadza;)ja juz walcze o władze i marny los temu co wejdzie mi w droge;)zyje zasada "po trupach do celu";)
aj iwona zdtetronizowana jesteś za spodnie i plątanie się wokół tematu , tego co okresla męskie życie.
Bynajmniej nie sa to spodnie, nawet te opinające najseksowniejsze culleto.
Berło i korona czekają.
Drogi Sensei7!! Cytuje waszmosc:

Sinsei7;ci w spodniach
Iwon31;tak tak to w spodniach
Sinsei7; lecz najpierw mysl
Iwon31; tym czyms myslicie
Sinsei7; potem czyn
Iwon31: to cos wprowadzacie w czyn

i to nie jest platanie sie wokol tematu;)jedno wiaze sie z drugim SPODNIE,MYSL I CZYN;)mam prawo do veta detronizacji nie uznaje berlo nadal dzierze a ma przyłbice szykuje na przyjecie korony;)
iwonko , niestety, stale Ty kręcisz się wokół pantalani, Perche??
Sei unicoi singla??
Berło spada, lecz szanse zawsze sa. jak to w zyciu.
Sa;luti, e diventero.
Masz koronę za wytrwałość, co jest cenne w karate i w życiu,
Aha, grazie x email.
Sensei7 krece sie wokol "pantaloni" bo to bylo tematem czyz nie??Toz to populacja w "pantaloni"jest watkiem naszych rozmow;)wiec czemuz to sie wacpan dziwisz ze wciaz krece sie wokol waszych "spodni";)??

P.s.
berło nigdzie nie spadlo dzierze go wciaz w mej dłoni,a korone owszem (nie wazne za co wazne ze jest;) mosci panie wkladaj na ma wdzieczna głowke:)Teraz powalcze o tron:)

P.S. pozwolisz;diventero - divertendo
unicoi - ?? o co chodzilo;(
singl - singol odp.jestem singol:)

wasza Wysokosc IWON31 I
chlip chlip Sensei7 dove sei?????io lo voglio sto maledetto trono!!!aauuuu!!!non vedi le mie lacrime abbia pieta!!;)

la regina senza il trono Iwon31 I;)
pakuje się do wyjazdu.Jutro jade na 2 tyg do Polski.
Quando torno, parlaremo .
Saluti
Sensei7 to ja poprosze o osobiste wreczenie mi berła i korony;)aaa nie zapomnij mi przywiez tronu;)
sensei7 zagladnij na maila:) a calej reszcie zycze miłego wieczoru i divertitevi anche per me:) mnie wzywa "Historia Prawa" dzis wieczor nie moge jej odmowic;)

buooona serata a tutti da Iwon
mimosa, powodzenia w ślizganiu.
Powaznie , niech moc........
to się nazywa refleks :D:D
mimo dove ti sei caciata ieri ee??cos ty w poslizg wpadła??Widzialas naszego kawalera mieczowego spakowal walizke wraz z ma korona i berlem;)pozdrawiam Iwon:)
Temat przeniesiony do archwium.