Uważajcie na firmę w Bologni IMPORT-EXPORT!!!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Dziewczyny chce Was ostrzec przed firma Import-Export w Bologni in via Lanzarini 8/F. Jest tam h.. Giuseppe i jego wspólnik ktorzy zatrudniaja dziewczyny do pracy przy sprzedawaniu kosmetykow na roznych fierach ,i zmieniaja je co 3-5 dni,i nie płaci !!!!! Najpierw mówi,ze płacą po miesiącu,i jak sie tam przychodzi to żadnej nie chce zapłacić!!!! To oszust!!! Juz na niego byłam w odpowiednich biurach i pozałuje!!!! Stałam na stanowisku po 6 godzin,chwalił mnie,ze b.dobrze pracuje a poźniej huj nie chce zadnej zapłacić!!!! Typowy Neapolitanczyk!!!!!!!!!!
Bardzo dobrze,że o takich sprawach piszecie, anie tylko peany o wspaniałych Włochach,pieknych romantycznych itd itp.A tak jak na całej kuli ziemskiej sa i wspaniali i gówno warci.Ale ważne zebysmy nie ukrywały swinstw, to bardzo wazne dlatego, że jedziemy tam miedzy innymi po pieniądze a taki cwaniak masz wykorzystuje, ja osobiscie niemam takich doswiadczen zawsze spotykałam bardzo uczciwych ludzi. Ale to jest życie i różnie bywa. pozdrawiam
I jeszcze jedno! Jak jakas Festa czy Fiera trwa np.18 dni,to w ciaglu tych 18-tu dni na jednym sanowisku bylo 4-5 dziewczyn.Zmienia co 3-4 dni ,zeby nie płacić!!!!!
Co za h..!!!!!!!!Ten szef!
Czasc nawet jak jestes we Wloszech na czarno i ktos cie wyroluje w pracy to z powodzeniem mozesz isc do Guardia di Finanza i opowiedziec cala swoja historie napewno ich to zainteresuje
Poszłam do CGIL i do Ministerstwo del Lavoro,zeby mu"narobić"w papierach!!! Pozałuje!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa