Poszukuje pracy

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszytkich.Pracuje i mieszkm we Włoszech od prawie roku>
Wczesniej tez byłam pare razywe włoszech.Pilnie potrzebuje pracy.Znajomosc jezyka bardzo dobra.Posiadam ppermesso.Papiery sa wporzadku.Mam duze doswiadczenie w prowadzeniu sklepów min.PLUS (w polsce)Asterix(w polsce)na stanowisku kierownika.Telefon kontaktowy (do włoch)[tel]bardzo prosze o jakies oferty pracy .Z gory dziekuje i pozdrawiam
Zapomniałąm dodac ze mieskamw cantagrillo /k Florencji

Mile widzane propozycje pracy z florencji, pistoi.cantagrillo,Nr tel. kom jest wiec rpsze o kontakt jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam!!
Ja tez mieszkam we Florencji, skoro masz doswiadczenie w pracy w sklepie, dlaczego nie wezmiesz swojego Cv i nie zlozysz w sklepach we Florencji, przeciez teraz jest najlepszy okres przed swietami i wiem ze szukaja do pracy w sklepach, moja siostra w tamtym roku skladala wszedzie jak szukala pracy i nawet wloskiego dobrze nie znala, a wiem ze chyba 3 sklepy oddzwonily pozniej do niej, a dokladnie gdzie pracowalas wczesniej?I co robisz we Wloszech?Ja tez mieszkam kolo Florencji i szukam Polek zeby od czasu do czasu pogadac sobie
pozdrawiam
lolli
złozyłam ale narazie niec>a pracowałam w polsce na stan kierownika przez 3 lata w PLUS'ie.I mam nadzieje ze moze sie uda znalesc cos w jakim sklepie tak jak twoja siostra.A twoja siostra pracuje nadal.I czy by nie mogłą jaks sie ze na skontaktowac w sprawie pracy??CHodzi mi głownie o sklepy.mam permesso dokumenty nowe(w porzadku sa).A mieszkam w cantagrillo.Niedaleko pistoi i quaraty.Tel podałąm wiec jak co to zadzownw sprawie pracy .JEsli cos sie uda to od razu dziekuje i
pozdrawiam Agnieszka
Moja siostra nigdy nie pracowala w sklepie bo znalazla prace w hotelu, ale jak szukala to skladala tez do sklepow, radze ci skladac wszedzie bo naprawde nigdy nie wiadomo , moga oddzwonic z najmniej oczekiwanej firmy, skladaj tez do barow, restauracji, gdzie mozna. Zobaczysz

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa