Erasmus w Bari

Temat przeniesiony do archwium.
Hej
Było by mi bardzo miło gdyby ktoś opowiedział mi coś o tym mieście, a jeszcze milej gdyby napisał coś o studjowaniu na tamtejszym uniwersytecie, napiszcie cokolwiek co wiecie o Bari. Z góry dzięki
Bari to miłe miasto,ale bez specjalnych atrakcji.Dość ruchliwe.Najciekawsze są małe miasteczka nadmorskie sąsiadujące z Bari. Ogolnie polecam Apulię. Jest piękna.
A co będziesz studiowała wBari?Z jakiegoś programu studenckiego?Napisz ,proszę coś więcej.Ja byłam w Bari kilka razy i podoba mi się to miasto.Też zastanawiam się nad studiami w tym mieście.
Liva ja od lutego jestem na sokratesie w bari i jezdze tam co miesiac nie tylko na studia ale mam tam duzo przyjaciol:)
jezeli chodzi o studiowanie to zalezy od wydzialu, jezeli wybralas facolta della lingua to jest troche chaotycznie ale nie martw sie jest bardzo duzo studentow z polski wiec na pewno sobie poradzisz.
Bari jako miasto hmmm powinnam napisac bari vecchia jest sliczna, biala i z tymi slicznymi malymi i waskimi uliczkami (uwaga na skuterowcow i kieszonkowcow:( jezeli chcesz cos wiecej wiedziec to pytaj:)
Pozdrawiam:)
Bardzo CI dziękuję, ale tych informacji nie wykorzystam w praktyce, przynajmniej nie w najbliźższym czasie bo okazało się że zostałam wprowadzona w błąd , i nie ma miejsca na erasmusie w Bari :( . Więc pewnie jeszcze sobie poczekam zanim odwiedzę to miasto. Pozdrawiam i życzę wszystkiego dobrego :)
Droga Clivea zwracam się do Ciebie z wielką prośbą. Studiuję w Polsce pedagogikę i za rok zamierzam wyjechać do Bari w ramach Erasmusa. Chciałabym się czegoś dowiedzieć o tamtejszych studiach, życiu(ile trzeba mieć pieniędzy żeby starczyło mi na utrzymanie, jaki jest stosunek Włochów do obcokrajowców).Nigdy nie byłam za granicą a studia w obcym kraju to poważna rzecz. Dlatego proszę cię o pomoc!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa