UWAGA dziewczyny "aga.t" - naciągacz

Temat przeniesiony do archwium.
miejcie się na baczności z agą.t !!!!!!!!!!!
hm, ja nie wybieram sie nigdzie do pracy, no ale ta aga t. cos mi sie nie podoba
wg mnie cos za bardzo sciemnia... gdyby to byla jakas legalna normalna praca nie czaila by sie by wyjasnic o co chodzi...
a co takiego mowi??? powiedzcie o jakim miescie i pracy mowi, bo kolesiowa zmieni sobie nick i ktos bedzie problemy mial
jesli sie nie myle, to zostawilam na jakiejs stronce nr telefonu
sorry, to nie ja, mala literowka, chodzi mi o to, ze ta kobitka zostawila gdzies swoj numer, chyba przy dyskusji o aney
...... wszędzie... zostawia swoj nr.tel. i dosłownie każdemu proponuje prace (cytuje ję : "zadzwon jak szukasz pracy +39338160398")
sorry ma być: cytuje ją...:-)
zgadza sie
to jest praca w Genowie,ona dzwonila do mnie rozmawialysmy 30 min>bede wieczorem to wszystko napisze.Pozdrawiam
cytat:
bon (gość) 8 Sty 2006, 17:43 odpowiedz
wysłano z: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
Witam wiecie co ,dopiero jednych przekretow wylapali a tu juz nastepni sie uaktywnili.To juz przechodzi ludzkie pojęcie.W tym tygodniu zajzalam po pulnocy na fiolet i bylo ogloszenie ze -dam prace i ten numer+39 339 77 62 166. i meil [email] tego szukalam ale nie znalazlam nie wiem dlaczego.Coś mi tu za bardzo smierdzi .Praca opiekunki i inne i zarobek 600 euro.I to ze nie trzeba znac jezyka to jak sie porozumiec z osoba starsza,albo z dzieckiem,bo napewno są w roznym wieku.Decyzja nalezy do was co zrobicie ,ale bardzo prosze o rozwage w podejmowaniu decyzji.Sama przerabialam posrednika i powiedzialam sobie ze bez jakiejkolwiek komunikatywnosci to lepiej sie nie ruszac z polski.
nie ma wątpliwosci aga.t to oszustka.Sciaga naiwnych ludzi i ciagna kase.To nie o to chodzi,bo przeciez szukamy pracy nie po to aby popasc w dlugi lecza aby zarobic i poprawic swoj byt.Ja tez szukam pracy we Wloszech i probuje wszedzie,u znajomych i mysle,ze kiedys mi sie uda.
na tym forum mozna spotkac oszustow, wiec uwazajcie dziewczyny.podejrzewam ze takie osoby jak agata chca zarobic na naiwnosci lub zwerbowac dziewczyny. jest tu na forum wiecej takich osob, ktorzy proponuja taka prace.
Czesc Julia masz e.mail!wlasnie sie dowiaduje co z ta Aga...hm,ludzie sa dziwni...
aga.t byla dosyc nachalna w tym oferowaniu pracy, dlatego tez jej intencje zostaly przez nas dosyc szybko rozgryzione
ale (zagadzam sie z marzena!) uwazajcie na tych wiekszych cwaniaczkow co potrafia uspic czujnosc!...........na tym forum na pewno paru sie takich znajdzie
nie dzialajcie zbyt pochopnie i sprawdzajcie dokladnie wszystkie informacji
powodzenia!
Hej wlasnie odpisalam ci na email.Rzeczywiscie tamta sprawa na kilometr zalatuje.Ale bym sie wpakowala w ten wyjazd przez agat.cale szczescie ze troszke poczytalam na ten temat
Sa osoby ktore szukaja pracy i lapia sie na takie oferty.Komu mozna zaufac i jak sprawdzic czy oferta jest prawdziwa czy nie.Ja mam zalatwiona prace i mam nadzieje ze sie nie przejade.Nic nie bede pisala kto,co i jak.Trzymajcie tylko za mnie kciuki aby mi sie udalo.Boje sie to jest normalne,tak jak za pierwszym trazem jechalam,chociaz tam bylo 100%pewne bo na wymiane z bliska kolezanka.Tutaj jest inaczej,ale zaryzykuje.Mam nadzieje ze bedzie dobrze.
Pozdrawiam wszystkich
www.geocities.com/pracaitalia:Walewska to to samo co aga.t UWAZAJCIE to NACIAGACZE@!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pierwsze 2 miesiace wyplaty pan Walewski zabiera a dziewczyny zostaja bez grosza.UWAZAJCIE
Temat przeniesiony do archwium.

»

Życie, praca, nauka