cerchi lavoro in Italia/szukasz pracy we Wloszech:

Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna
A gdzie studiujesz?Bo szukam jakiejs dobrej uczelni...
HEJ, OD NIE DAWNA JESTEM FACYNATKA WLOCH I CHCIAŁABYM TAM POJECHAC BIORĄC URLOP W POLSCE NA JAKIEŚ 2-3 TYG. DO PRACY. NAJLEPIEJ SYCYLIA ALBO POŁUDNIE. WIDZE ZE MOZESZ BYC ZORIENTOWANY DLATEGO DO CIEBIE PISZE. MYSLISZ ZE MOGLABYM ZNALESC COKOLWIEK NA TAK KROTKI CZAS, JAKIES CYTRYNY, WINOGRONKA, COKOLWIEK...rnrnPOZDR SERDECZNIE
Widziałaś chociaż ktorąś stronę z ofertami?Wiele nie ma nic wspólnego z pracą.Np wymieniona www.alpaca.it-napisałaś,że to strona ag.mod.z Mediolanu.Figa-to strona regionu turystycznego w Alpach a jedyny motyw mody to wełniane swetry z wełny lam i kóz.
Cześć . Mam pytanko -Jak mogę załatwić sobie pracę w jakimś kurorcie spa we włoszech? CZy są jakieś strony z ofertami pracy dla kosmetyczek i masażystek? Błagam pomóżcie, bo jak wpisuję gdzieśsłowo masaż, to zwykle wyskakują mi same oferty erotyczne, a przecież nie o to mi chodzi
Witaj Gerdziunia,
szukasz jeszcze pracy jako kosmetyczka/masazystka we Wloszech? Moglabym pomoc - legalna powazna praca w znanym kurorcie turystycznym.
Ciao jo78 :-)
dawno nie zaglądałam na fioletową stronkę ;-)
Mam prośbę, o ile temat jest aktualny .. czy jakieś szczegóły dotyczące tej konkretnej pracy jako kosmetyczka/masażystka można prosić na maila?

[email]

z góry dzięki :-)
i pozdrawiam
a dla kosmetologa sie cos znajdzie?
witam jestem teraputka zajeciowa,j,wloski komunikatywny oraz angielski.Czy ktos slyszal o pracy w moim zawodzie.Obecnie mieszkam w Anglii ale chetnie przeniose sie do Italii
..'ale chetnie przeniose sie do Italii'...zakrztusilam sie biszkopcikiem...czy ty masz temperature?..chora jestes?..wiesz ten pomysl to poroniony pomysl..ekonomicznie podkladanie glowy pod gilotyne...zapomnij i zrezygnuj..no moze za jakies 5lat ...ale nie teraz..nie teraz! na milosc boska...pozdro
..z deszczu pod rynne chcesz?
Czesc! Moze ktos mi doradzi gdzie moge znalezc jakas fajna prace zw. z prawem?
poszukuje pilnie pracy okolice bari, corato najlepiej.
poszukuje pracy monza brianza
ciao,szukam pracy w turynie,jestem po studiach kierunek kosmetologia,interesuje mnie salon kosmetyczny lub podobne miejsca,robie tez tatuaze permanentne i przedluzam rzesy metoda 1 do 1 lash perfect,pozdrawiam i czekam na wiesci.marta3313942050
tatuaze i przedluzanie rzes robie rowniez w domu.
Temat przeniesiony do archwium.
31-45 z 45
| następna

« 

Do autora strony - uwagi, propozycje

»

Życie, praca, nauka