Jak sie podłączyć do internetu

Temat przeniesiony do archwium.
Witam

Mam pytanko. W jaki sposób można się w Mediolanie podłączyć do internetu? Interesuje mnie ok 5 min dziennie na odebranie poczty. Czy jest możliwośc poprzez zwykły modem ? Czy jest jakiś numer dostępowy tak jak w polsce w TP.?
Wiem ze jest cos takiego, jak carta prepagata Alice, ale nie uzywalam tego. Musialabys zadzwonic do telecom italia i sie dowiedziec wiecej.
Oprocz tego masz innych dostawcow internetu. np. tiscali, infostrada.
ja uzywalam telefonu komorkowego jako modemu poprzez infrarosso w sieci TIM. nie wiem czy ta promocja obowiazuje nadal- jeszcze chwile temu bylo tak, ze za 20 eu miesiecnie mozna bylo laczyc sie z internetem w dni powszednie w dni powszednie od godziny 18 i w kazdy weekend i swieto bez ograniczenia, ze od godziny 18.
lacze slabe ale do sprawdzania poczty- wystarczajace
czyli wystarczy komórka podłaczona do kompa przez kabel czy IRDę
a ja mam w vodafone aktywowana usluge: gprs 30 ore in liberta'... i nie kabelek tylko bluetooth...wolne to niesamowicie, ale na sprawdzenie poczty starcza....kosztuje 20euro miesiecznie i do wrzesnia zamiast 30 godzin mozna sie laczyc 60 za ta sama cene.
a cos żeby pogadać przez skype??
ja tesz mam tel w Tim. Jest jakis numer dostepowy czy cos takiego , zeby polaczyc sie z netem?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia