SMS darmowa bramka 15 dziennie bez rejestrowania

Temat przeniesiony do archwium.
Witam .Sprobujcie tej bramki i piszcie na jej temat
nie mam mozliwosci sprawdzic bramek ktore znajduje bo nie mam jakiegos przykładowego numeru komorkowego Włoskiego
POwinna ta bramka działac i nie tylko do Włoch
http://send-free-sms.netfirms.com/free-sms-italy.html
poki co karze czekac do 2 min.......ale stronka wyglada b.sensownie.......nie trzeba sie rejestrowac i zadnych hasel nie trzeba miec.........super
no i nic sie nie rusza...wciaz not sent yet!
udalo sie!
dotarl sms ale troche to trwalo....nie wiem jak z innymi..jutro wybadam czy ta rosyjska stronka wysyla wszystkie smsy czy tylko wybiorczo....pzdr!
próbuje wysłac sms, ale cos mi nie idzie. dziwne napisy wyskakuja i nawet nie wiem jak kontynuować.
nic nie ruszyło, ale wytrwale czekam, mam nadzieje że mi sie powiedzie jak poprzednikom
niestety nic, chyba zrezygnuje :(
Ja napisalam duzo,ale coz ...zrobilam wyslij i tera zpisze jakis kod i check status...,albo continua. I niewiem co robic dalej.Wogole jest on strasznie uciety ten sms.... czekam juz ponad 5 min i nic dalej nie dochodzi. Wytlumaczy mi ktos jak i co po kolei mam kilkac zeby sms doszedł????Proszę....
lionie ta stronka to jednak jest do d...
naprawde trzeba poszukac czegos innego...postaram sie
pzdr!
dupowata...nie widzialem zadnej strony ktora by slala za frajer...to ma byc europa zjednoczona??
hahaha, a mi sie udalo wyslac i nawet poprosiam o potwierdzenie.
A mozesz powiedziec Julia jak to zrobilas??Dokladnie, krok po kroku co klikalas po wpisaniu tresci smsa Z gory dziekuje!
sprobuj z tego jak nie idzie ci, choc tam to jest bardzo prosto numer wiadomosc i slesz http://email2sms.ru/sms.php
jak cos to pytaj kochana
znalazłam świetną bramkę która wysyła smsy do włoch.trzeba w wyszukiwarce wpisac 'Italy Europe Free SMS' i kliknąć pierwszą pozycję która sie wyświetli;):) powodzenia ciao ciao!!:)
Ciao poszukuję linku na darmowe bramki sms do Włoch.Będę wdzięczna za pomoc.buona serata a tutti
Próbowałam tę darmowa bramkę 15 smsów dziennie bez rejestrowania ale niestety nie działa.
Temat przeniesiony do archwium.

»

Szkoły językowe