Szukam Au Pairek, babysitters w Mediolanie, okolic

Temat przeniesiony do archwium.
Serwus
Szukam AuPairek, babysitters z Mediolanu i okolic. Moj emial: [email]
hej!
Ja bylam w tamtym roku w Mediolanie. W czerwcu jade znowu. Bedziesz jeszcze?
pozdrawiam;)
bede do konca grudnia 2006
Super, to mozemy sie spotkac. Ja lece do Mediolany 4 czerwca na 2 miesiace. To moj mail: [email]

pozdrowienia
czesc dziewczyny.Prosze powiedzcie mi na czym głównie polega ta praca aupair?w jaki sposob mozna ja dostać i czy są jakies wymagania.Chodzi mi o wiek i znajomość jezyka.Prosze o informacje.Dziekuje.
Czesc, chetnie udziele Ci informacji o Au Pair we Wloszech, podaj swoj emial lub prosze napisz do mnie na moj. Pozdrawiam slonecznie.
a mozesz mi tez udzielić takich informacji?? moj mail [email] z góry dzieki :)
czesc dziewczyny!!ja tez bym chciala pojechac jako au pair do wloch czy moglybyscie dac mi jalies namiary?z gory dziekuje:)
rowniez jestem zainteresowana informacjami odnosnie au-pair we Wloszech. Jesli mozesz to przeslij mi prosze info na [email]
Dziekuje!!
co to jest au par???na czym polega????
Madzia Au- Pair cóż to takiego!!!!!????????
"fille au pair" (francuski) - "dziewczyna do pary".
Praca polegająca na opiece nad dziećmi i ew. drobne prace domowe, z reguły dla młodych dziewcząt / kobiet.

Najczęściej mieszkasz z tą rodziną, masz tam również posiłki, pracujesz kilka godzin dziennie (to zależy od umowy) i otrzymujesz tzw. kieszonkowe - niezbyt wysoką zapłatę.
Często są to wyjazdy na dość długo (np. rok), ale bywają też krótsze (wakacje, parę miesięcy)
czesc,
znasz moze w mediolanie jakas kosmetyczke, ktora robi refill paznokci?
dzieki za pomoc

[email]
Ja też w sprawie au-pair. chętnie wyjechałabym na 2 miesiące. Mój email: [email] Czekam na jakies wiadomości!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Szkoły językowe

»

Solo italiano