poradzcie mi

Temat przeniesiony do archwium.
mam problem poradzcie mi.czy jest mozliwa przyjazn jezeli moj przyjaciel znalazl sobie juz druga polowe. od paru lat ja i moj kumpel przyjaznimy sie on ze wszystkiego mi sie zwierza a a ja jemu a na dodatek jestesmy sasiadami. on studiuje w niemczech i pracuje. rok temu jak on nie mial jeszcze dziewczyny przyznal sie swoim kumplom ze on mnie traktuje jak przyjaciolke a oni odpowiedzieli mu jak on moze sie ze mna przyjaznic.jak ja to uslyszalam to zabolalo mnie to.ja go nadal traktuje jak przyjaciela i on mie tez ale boje sie ze jak on ma juz od poł roku laske to bedzie nici z naszej przyjazni. PROSZE NAPISZCZIE CO TYM SADZICIE I DORADZCIE MI. CO MA M ZROBIC
sa tacy , co twierdza, ze pomiedzy kobieta i mezczyzna przyjazn jest nie mozliwa....no coz, moglabym przedstawic takim osobom moich przyjaciol plci meskiej, z ktorymi nigdy nic poza przyjaznia mnie laczylo, ale pewnie i tak kreciliby nosem...
jesli dla was jest to mozliwe, to tak trzymaj, nie zwracajac uwagi na glupie gadanie, bierz oczywiscie pod uwage, ze rowniez kobiety czesto nie wierza w "wylacznie" przyjazn miedzy plcia odmienna, czyli zalezy jak bedzie do waszej przyjazni nastawiona dziewczyna twojego przyjaciela
pzdr:-)
wielkie dzieki. pa
a co inne osoby o tym sadzą
uważam ,że przyjaźń jest możliwa.musisz się jednak liczyć z tym ,że Twój przyjaciel mając dziewczynę nie będzie miał dla Ciebie aż tak dużo czasu jak byś chciała.Czasem będzie musiał wybrać i wybierze właśnie ją,mimo że znacie sie o wiele dłużej.wasz kontakt może się ograniczyć np w wyniku zazdrości dziewczyny Twojego przyjaciela.Musisz być jednak cierpliwa, nawet jeśli potrwa to pare miesięcy.Naprawde warto mieć bliską osobę która dobrze Cię zna.Ja mam przyjaciela już ponad 3 lata( ma żonę od niedawna)bywało że kontakt urywał się nawet na pare miesięcy ale mimo wszystko gadamy jak super przyjaciele-o wszystkim....
trzymam kciuki:)!!!!
GRACJE,. SALUTI. BUONA NOTTE.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia