CITYsrl -KTO jedzie na spotkanie w Częstochowie!!!

Temat przeniesiony do archwium.
Czy ktoś wybiera się 4 marca do Czestochowy???-na spotkanie w sprawie pracy organizowanej przez tę Agencje???? ...[gg] ...
...
Czy te spotkania odbywają się w poszczególnych miastach czy tylko w tym jednym?? Miesszkam w lublinie a to troche dahleko:((((
nie narzekaj ze masz daleko!?!?!? ... co mam powiedziec jak z pólnocy Polski tam jade???? ..
ale mam wrażenie ze ty nie jestes zorientowana o co chodzi.... na te spotkanie jadą osoby już wczesniej(telefonicznie) umówione z tą Agencją Pracy....Pozdrawiam....
Dziwne... Ale chyba tylko my się tam wybieramy. Może tylko nam zależy?? :)
Czy mozecie jaśniej o tym spotkaniu....o co chodzi...mieszkam niedlakoe Cz-wy i moze bylbym zainteresowany praca we Wlsozech..Prosze o jakies info. Z gory dziekuje
Cześć byłam na spotkaniu w Częstochowie, jade do Torre Pedrera di Rimini. Czy jest ktoś kto również tam jedzie?? Pozdrawiam
Ja już byłam na spotkaniu. Trwa jakąś godzinkę do dwóch, podpisuje się umowy przedwstępne (jako gwarancja dla nas, że jest praca, i gwarancja dla nich, że przyjedziemy w określonym czasie - bo dojazd na własną rękę).
Ja jadę do Cesenatico.
Tam gdzie mieszkał przez jakiś czas Cesare Borgia (syn papieża Aleksandra VI i chyba brat Lukrecji).
Tam też jest w pobliżu most, gdzie padły sławne słowa "Kości zostały rzucone".
Pozdrawiam wszystkich, którzy skorzystali z ofert z CITY srl. Możliwe że się spotkamy na jakiejś plaży ;-)
Pa.
Kiki i maxine odezwijcie sie do mnie prosze! Chce popytac o ta agencje. Moje [gg] . Z gory dziekuje!!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa

»

Pomoc językowa - tłumaczenia