Bergamo - Milano - Cesenatico...

Temat przeniesiony do archwium.
Witam,
mam małą prośbę do wszystkich, którzy mieszkają w Milano i okolicach.
1 czerwca przylatuję w godzinach popołudniowych na lotnisko w Bergamo. No i teraz tak: po pierwsze muszę się dostać do Milano - jak najszybciej, jak najwygodniej, jak najtaniej. Potem - znaleźć jakiś tani nocleg. A rano 2 czerwca potrzebuję transport do Cesenatico. Sprawdziłam na stronie Trenitalia pociągi. W ostateczności mogę tym środkiem lokomocji pojechać, ale widziałam, że zazwyczaj jest to droga z 2 lub 3 przesiadkami i trwa jakieś 7 godzin. Czy może mi ktoś powiedzieć, czy gdzieś z centrum Milano czy okolic, jest możliwość wykupienia miejsca w autokarze bezpośrednim?
I może ktoś wie, gdzie się najlepiej zatrzymać na noc, coby tanio mnie to wyszło...
Bardzo mi na tym zależy i liczę na nieocenioną pomoc forumowiczów.
Z góry dzięki.
Jak co to mój nr [gg] .
Pozdrawiam.
masz juz bilet?dlaczego nie lecisz z Centralwings do Bolonii? mialabys blizej o wiele
Pewnie dlatego, że z WizzAir bilety były za 0 zł plus opłaty lotniskowe ;-)
No i Wizz lata z Katowic gdzie mieszkam...
Tak więc w dalszym ciągu czekam na wskazówki.
Z góry dzięki.
Czy moglabys mnie oswiecic ,gdzie mozna znalezc loty do wloch z wizzair.Interesuje mnie Lamezia.
z lotniska w Bergano do Mediolanu jezdza czesto autobusy koszt biletu jest okolo 6 euro, przewaznie mama przystanek przy dworcu kolejowym (milano centrale) z tamtad masz pociag do Cesenatico z przesiadka w Bolonii cena biletu okolo 30 euro. Jesli chodzi o noclegi to Mediolan nie jest tanim miastem nie lepiej by ci bylo jechac od razu do Cesenatico i tam przenocowac ?
www.wizzair.com.pl

Wszystko na stronie internetowej. Ale Wizz lata tylko do Milano i do Rzymu...

Pozdrawiam
Dzięki wielkie. Tak właśnie ostatnio myślałam i rozmawiałam z kilkoma osobami. Może lepiej byłoby przenocować w Bergamo i rano jechać stamtąd do Cesenatico? Podobno rano jest właśnie autokar. Chciałabym nawet bezpośrednio jechać do Cesenatico, ale przylatuję po południu ok 17, więc raczej nie dam rady się dostać bardziej na południe tego samego dnia.
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś rady to chętnie poczytam.
Dzięki wszystkim.
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Życie, praca, nauka