MALE PYTANIE

Temat przeniesiony do archwium.
CZESC WAM WSZYSTKIM LATEM MAM ZAMIAR WYJECHAC DO WLOCH Z MOIIM SYNKIEM CZTEROLETNIM NA STALE JEDZIEMY DO MOJEGO FACETA WLOCHAMAM PYTANIE JAK MOGE ZALATWIC DLA SIEBIE PERMESSO.MOJE DZIECKO URODZILO SIE WE WLOSZECH MA OBYWATELSTWO.CZY MOGE UZYSKAC DLA SIEBIE PAPIERY NIE CHCE SIEDZIEC WE WLOSZECH NA "CZARNO".A JAK WYGLADA SPRAWA PRZEDSZKOLA NIE MAM O TYM ZIELONEGO POJECIA CZY KTOS MOGLBY MIO ODPOWIEDZIEC PROSZE. AHA JEDZIEMY DO CASORIA PROVINCIA DI NAPOLI
Skoro jedziesz do "swojego faceta", dlaczego jego o to nie zapytasz. Po raz drugi zakladasz ten sam temat.
WIDOCZNIE MAM POWOD NIE SADZISZ??????????????
I JESZCZE NIE DOSTALAM ZADNEJ SENSOWNEJ ODPOWIEDZI
PO PROSTU CHCIALABYM WIEDZIEC CZEGO SIE MOGE SPODZIEWAC JADAC TAM.MOZE JEST KTOS ZYCZLIWY KTO WIE JAK TIO MOZNA ZALATWIC.MAM TROCHE PROBLEMOW Z WLOSKIM ZAPOMNIALAM DUZO.WOLALABYM POCZYTAC O TYM PO POLSKU
Monika dlaczego nie wpiszesz w wyszukiwarce??? Nikt Ci nie odpisuje bo juz 100 razy byla na ten temat mowa na forum. Pozdrawiam
tylko co mam wpisac w wyszukiwarce papatki
sprobuj slowa kluczowe, jak "permesso" "wyjazd" "pozwolenie"itd, teraz nie mam czasu szukac, ale bylo o tym sporo tematow w ktorych dodatkowo byly odnosniki do innych....
pzdr:-)
forum to tylko forum nie szukalbym tu pewnikow ani sprawdzonych informacji, mysle ze najlepiej napisac do konsulatu oni odpowiedza konkretnie i zgodnie z obowiazujacymi przepisami
hej a znasz adres konsulatu
o ddiiioooo..trochę zaradności...wpisz w jakakolwiek wyszukiwarkę...
poza tym masz wszystko na www.infopolonia.it
widocznie jestem malo zaradna hehe'
grunt to samoświadomość :) pozdrawiam
io 77 jestes zlosliwy
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Życie, praca, nauka

»

Pomoc językowa - tłumaczenia