CZESC WAM WSZYSTKIM LATEM MAM ZAMIAR WYJECHAC DO WLOCH Z MOIIM SYNKIEM CZTEROLETNIM NA STALE JEDZIEMY DO MOJEGO FACETA WLOCHAMAM PYTANIE JAK MOGE ZALATWIC DLA SIEBIE PERMESSO.MOJE DZIECKO URODZILO SIE WE WLOSZECH MA OBYWATELSTWO.CZY MOGE UZYSKAC DLA SIEBIE PAPIERY NIE CHCE SIEDZIEC WE WLOSZECH NA "CZARNO".A JAK WYGLADA SPRAWA PRZEDSZKOLA NIE MAM O TYM ZIELONEGO POJECIA CZY KTOS MOGLBY MIO ODPOWIEDZIEC PROSZE. AHA JEDZIEMY DO CASORIA PROVINCIA DI NAPOLI
Skoro jedziesz do "swojego faceta", dlaczego jego o to nie zapytasz. Po raz drugi zakladasz ten sam temat.
[konto usunięte]
21 mar 2006
WIDOCZNIE MAM POWOD NIE SADZISZ??????????????
[konto usunięte]
21 mar 2006
I JESZCZE NIE DOSTALAM ZADNEJ SENSOWNEJ ODPOWIEDZI
[konto usunięte]
21 mar 2006
PO PROSTU CHCIALABYM WIEDZIEC CZEGO SIE MOGE SPODZIEWAC JADAC TAM.MOZE JEST KTOS ZYCZLIWY KTO WIE JAK TIO MOZNA ZALATWIC.MAM TROCHE PROBLEMOW Z WLOSKIM ZAPOMNIALAM DUZO.WOLALABYM POCZYTAC O TYM PO POLSKU
[konto usunięte]
21 mar 2006
Monika dlaczego nie wpiszesz w wyszukiwarce??? Nikt Ci nie odpisuje bo juz 100 razy byla na ten temat mowa na forum. Pozdrawiam
[konto usunięte]
21 mar 2006
tylko co mam wpisac w wyszukiwarce papatki
trishya
21 mar 2006
sprobuj slowa kluczowe, jak "permesso" "wyjazd" "pozwolenie"itd, teraz nie mam czasu szukac, ale bylo o tym sporo tematow w ktorych dodatkowo byly odnosniki do innych....
pzdr:-)
[konto usunięte]
21 mar 2006
forum to tylko forum nie szukalbym tu pewnikow ani sprawdzonych informacji, mysle ze najlepiej napisac do konsulatu oni odpowiedza konkretnie i zgodnie z obowiazujacymi przepisami