pytanie o pracę-ragazze immagine, cubiste, hostess

Temat przeniesiony do archwium.
Witam na forum. Mam pytanie do dziewczyn, ktore pracowaly we wloszech jako tzw hostessy.
Nie znam prawie Wloskiego, chcialam sie dowedziec co to jest to CUBISTE i na czym polega jej praca? Tak samo nie wiem czym jest praca ragazza immagine i czym rozni sie od pracy hostessy?

I gdzie najlatwiej o tego typu prace? W jakim rejonie Wloch? Marzy mi sie zeby jechac gdzies nad morze. Jestem zdecydowana jechac z siostra nawet "w ciemno", szukam dziewczyn z malopolski, ktore tez maja takie plany na wakacje. W kupie razniej:)
hej,odezwij sie do mnie [email] mam informacje na temat pracy we wloszech i sama planuje jechac ale nie mam za bardzo z kim ,pozdrawiam pa
Czesc wam, chcecie pracowac w disco widocznie. Ja mieszkam w Ravenna region emilia-romagna, to region w ktorym duzo jest lokalow takich typow jak disco. Rimini wam polecam tam jest 1500 hoteli i 50 dyskotek. a macie gg? moj numer 1325665 pozdrawiam, Roberto.
witam dziewczyny, prosze was tylko bądźcie czujne, poczytajcie sobie wsyztko na forum dotyczace hostess i pracy we wloszech...ja pojechalam w ciemno i źle trafiłam.../dopiero 3 lokal okazal sie ok...pozdrawiam
Właśnie im więcej czytam, tym mam bardziej mieszane uczucia. Żeby się nie wplątać w jakieś dziwne sprawy... Zwłaszcza jeśli nie znam praktycznie języka(a na pewno nie w tym stopniu żeby bawić klienta rozmową) to co ja tam będę robić.

Ponawiam prośbę o to by ktoś napisał czym jest cubiste, heh nie wiem czy to jakieś moralne czy niemoralne zajęcie. O hostessach jest mnóstwo na forum, ale o cubiste nic nie znalazłam.
Moje [gg] .
cubista to taka ktora tanczy w dyskotece na takich podestach (cubo-szescian, stad cubista). trzeba naprawde umiec sie ruszac
Cubiste:
Non si sa bene come sia iniziata questa moda di mettere una bella ragazza su un cubo a ballare per tutta la notte vestita con poco o nulla...

Nie wiadomo dobrze jak zaczęła się moda umieszczania na całą noc pięknej dziewczyny, ubranej bardzo skąpo, na podwyższeniu do tańca...

Wpisz w wyszukiwarkę "cubiste" i zobacz jakie zdjęcia są na tych stronach, a potem możesz zadecydować, czy Ci to odpowiada.
Kochana nawet wiem gdzie zalazłas to ogłoszenie:) sama pomyslalam,ze moze tez powinnam popracowac, ale znajomi doglebnie mi wyjasnili co we wloszech w barach znaczy slowo ragazze immagine ...:)
jesli mozecie to dajci linka do tej cubsite, bo chialabym zobaczyc co to jest, moze tam pojde:D
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa - tłumaczenia