central wings, tak czy nie???

Temat przeniesiony do archwium.
Witam wszystkich forumowiczów, mam małe pytanko do osób które poróżują do włoch z liniami lotniczymi cental wings.Raz w miesiącu latam do Mediolanu, wcześniej latałam Lotem.. ale tym razem zdecydowałam się na CW, w obie stony były opóźnienia, z wa-wy 40 min, a z milano aż ponad 2 godziny.Moje pytanie to czy zdaża się to nagminnie czy była to wyjątkowa sytuacja.Zależy mi na waszych wypowiedziach.Pozdrawiam
Central Wings nie latłam ale za to bylam bardzo zaowolona z usług SKY EUROPE. Bilety sa tanie, i nie zdazyły mi sie zadne problemy czy opóźnienia.
Dzięki, sprawdzę:-)
Mieszkam we Florencji, latam regularnie Centralwingsem do Bologni, wszyscy moi znajomi też, prawdę mówiąc to nigdy nie spotkałam się z opóźnieniem. Raz tylko kolega mi opowiadał, że czekał 8 godzin na samolot do W-wy na lotnisku w Bologni (we wrześniu 05' ) .
ja tez mieszkam we florencji i dla mnie polaczenie z bolonii jest super.

juz kilka razy lecialam centralwingsem i opoznienei mialam tylko raz, w ostatnia niedizele(1h45m), spowodowane nadzwyczajnym przegladem technicznym z powodu zderzenia z ptakiem w krakowie:) no coz, wole juz taki przeglad i 2 godziny w plecy niz...
Ja tez mieszkam we Florencji, moi rodzice lataja tymi liniami na trasie Warszawa-Bolonia, bez zadnych problemow, bez opoznien, polecam
Pozdr
Magda
kochana, ja wczesniej latalam alitalia, ostatnio korzystalam z tego taniego "dobra" o chcialabym zaanonsowac, ze samolot byl opozniony 11 godzin! byl to lot z krakowa do bolonii, lot powrotny byl juz w porzadku. Jednoczesnie chcialabym dodac, ze dosc wczesnie reerwowalam bilet, jakies 8 tygodi i ni z gruchy ni z pietruchy zadzwonil do mnie jakis pracownik central wings i powiedzial, ze niestety ten lot jest odwolany z przyczyn operacyjnych (czyli zadnych) i moge sobie zmienic ta rezerwacje. Oczywiscie za wszstko wczesniej zaplacilam. taka to jest dobra i fajna firma. Oni na tyle lotow, a maja ich naprawde duzo, posiadaja tylko 6 boingow, wiec taki jeden samolot lata sobie 6 razy na dobe. i nie maja zadnego zabezpieczenia, zadna inna firma ich nie wspomaga. wiec jak jest mgla w warszawie, to samoloty z np. londynu moga nie latac. pozdrawiam
ja 2 lata temu z Alitalia siedzialam najpierw 8 godzin na tegel w berlinie, potem musialam tam nocowac a pozniej w rzymie 12 godzin na fiumicino !!!!! mam zdecydowanie niemile wspomnienia :) z zachodniej polski mozna sobie fajnie i tanio poleciec z easyjet z Berlina lataja do milano i pisy. pozdrawiam
OOOO!!! 11 godzin!! ja za 2 byłam zbulwersowana, bo rozwaliło to troche moje plany.. a Alitalia też lubi sobie postrajkować od czasu do czasu, i robią "scherzi" swoim pasażerom.. :)
WItam! Zalezy kto i skad lata...ja latalam do bergamo airberlinem (mam blisko do berlina wiec najlepiej) bylam bardzo zadowolona, niby tanie linie a nawet niezly poczestunek oferowali. Od pewnego czasu zaczelam latac easyjetem..jest to w tej chwili jedna z najtanszych linii...moze samoloty niewielkie ale zawsze leca na czas i wszystko jest ok. :) centralwings wedlug mnie za sam fakt ze wychodzi spod "skrzydel" lotu jest kiczowaty i napewno jeden z najdrozszych...! ALe oczywiscie to zalezy kto skad i gdzie musi doleciec. Polecam rowniez wizzair z katowic i wrocka. pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Pomoc językowa - tłumaczenia

»

Pomoc językowa